Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2021 18:29 - ЕДНА ПОРЪЧКОВА КОМПЮТЪРНА МОЛИТВА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1436 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
ЕДНА ПОРЪЧКОВА КОМПЮТЪРНА МОЛИТВА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ОБЕКТ С БЕТОННА ГЛАВА И СЪПРУГА РУСКИНЯ

   Днес в База "Сенце" на Центъра получихме новите програми, с които да боравим до приключване на изборната уйдурма, сценарист на която е Радев, а спонсор - Черепа. С помощта на тези програми ние можем да измисляме ткстове за плакати, заглавия на статии, опорни точки на програми, та даже и политически стихове. Политпоезията е стара работа. Ние в Центъра я ползваме като фалос, който заподмятаме в предаванията за "Култура" с надежда на него да се ловнат балъци.
   Ето един пример, как компютър може да пише стихове. Дадохме му задание:
   Стихото да е за бетонна глава, с жена рускиня, и двамата маркспропутинци, тъпи като гьотове, но с претенции, че са нормални хора че и вдяват от изкуство. Ето какво измисли компютъра за тях като му подадохме заданието:

                                                     МОЯТА  МОЛИТВА

                                                       Моля ти се Слави, 
                                                       моля ти се от сърце,
                                                       приеми мандата,
                                                       спаси Радев, 
                                                       оти че се преебе...

    Преди да сътвори този шедьовър, на компютъра обяснихме, че в момента върви проработка на Радев, целта на която е да съсипе страната, но проработката му е пред провал - човеко му, Слави, нЕщи властта. Той се е договарвал да е в парламента, но изотзад, само да смърди., като смръднята му се задава от задкулисието. Употреблението му е имало за цел с негова помощ на изборите да победи мафията /пардон задкулисието/, в резултат на което да се върнат на бял кон в България Черепа, Цветан Въсилев, да излезат от затвора и следствието другите оригарси.  
   Сега Слави мълчи като таквоз, чака ново разпореждане от Изотзад, но то не е лесно да се вземе, защото от Слави нищо не става. Мозъкът му изглежда е на дупки, физиологически пък наподобява на Ленин, когото в последните месеци Надежда Крупская вози на инвалидна количка в двора на ЧК на Лубянка.
  Лошо, Товарищ Радев, лошо. Освен че съсипваш страната, прееба Слави така, че косъме по дупенцето му не остана и въпреки това продържаваш да го "третираш",  но също стори и на Кури, която вече няма как да е успешен играч при двете най-важни задачи пред страната ни - борбата срещу Истанбулската конвенция и за вкючване като задължително при избори машинното гласуване.
  Да завърша с лично мнение: Тази молитва преценявам като много подходюща за обекта, но ще му е малко сложна да я запопмни и вечер да я чете на рускинята като си лягат, а да я разбере - просто това няма как да стане. Въвеждам таг, бетонна глава.Ама жестоко бетонирана, освен с варовик, пълна и с магии и вълшебни заклинания с произход: Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света.
   




Гласувай:
4



1. rosiela - Баба Анита дума,
07.04.2021 18:49
че на 5 април още продал партията. Няма да се изненадам. На него народ не му требе, а пари!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182696
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031