Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2023 08:56 - Тайната...
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 4014 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 30.05.2023 08:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   

image

   РАЗКРИТИЕ: МЕРИЛИН МОНРО РОДИЛА ТАЙНА ДЪЩЕРЯ НА ДЖОН КЕНЕДИ

от десетилетия историците спекулират, че Джон Кенеди е
имал афера с Мерилин Монро, докато е бил президент.

Нова книга твърди, че съпругата му Джаки Кенеди не само е знаела за извънбрачната му връзка, но даже саркастично е пожелала на холивудската звезда да наследи поста й на първа дама.

В "Тези няколко скъпоценни дни:

Последната година на Джак с Джаки" Кристофър Андерсен пише, че на Джаки Кенеди й били известни аферите на мъжа й и даже била готова да ги толерира, стига да не бъде публично унизена от разкриването им.

От всички любовници на Кенеди, Монро логично я тревожела най-много, защото "Мерилин беше като игла в копа сено и във всеки един момент можеше да разкрие всичко, с което да съсипе репутацията на Джон Кенеди, да разбие брака им и да подложи Джаки на публичен присмех".

Омъжи се, това е чудесно

Според Андерсен, съществуват сведения, че двете жени даже влезли в директна конфронтация в телефонен разговор. Обаждането направила Мерилин Монро, която казала на Джаки, че Кенеди й обещал да се ожени за нея.

Джаки не била никак развълнувана от "новината" и отвърнала


РАЗКРИТИЕ: МЕРИЛИН МОНРО РОДИЛА ТАЙНА ДЪЩЕРЯ НА ДЖОН КЕНЕДИ Килър на ЦРУ убил Мерилин Монро

Актрисата и певица Мерилин Монро има тайна дъщеря от президента на САЩ Джон Кенеди. Новината разкри сензационно лекарят на звездата.
А за това потвърди и момичето, което твърди, че холивудската легенда е негова майка.

Дълги години Гладис Бейкър Морис вярвала, че е далечна роднина на Мерилин Монро, въпреки удивителната прилика между двете. Наскоро обаче Гладис започнала процедура за доказване на роднинските си връзки с Мерилин Монро и Джон Кенеди.

 

image img.cms.bweb.bg

 

Вълна от самоубийци последват Монро в отвъдното      



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marana69 - ...ММ, многоо..любима..) също така..ненадмината..
30.05.2023 09:02


Колко скандално може да бъде да спиш с президента? А по-малко скандално ли е, ако спиш с шефа си? И според кой аршин, ако спиш с политическа фигура, е скандално, а ако спиш с продавача от магазина, не е скандално... „Всяка жаба да си знае гьола”, казали хората, а още по-закостенелите мозъци я перифразирали на „Всяка жена да си знае мъжа, с когото спи”.

И това вече е скандално! Защото любовта не може да бъде скандална (просто сексът още по-малко). Тя може да бъде eдинствено истинска или фалшива (или просто удоволствие). Всичко останало е само шум и врява, празен ПР и зрелищен медиен спектакъл, в случай че имаш малшанса да улучиш президента. Нещата са точно толкова прости.
цитирай
2. milady - Мерилин Монро – съветска шпионка
30.05.2023 09:07
https://www.desant/show-news/25356


08 Октомври 2017, Неделя


Българин разкрива истинската същност на блондинката и остава изненадан, че е писала остроумни афоризми


Автор: Борис Цветанов

На 5 август 2013 г. светът отбеляза половин век от загадъчната смърт на американската легенда Мерилин Монро. Милиони фенове, 8-метров паметник, книги, филми, сувенири напомнят за секссимвола на Щатите от последните романтични десетилетия.

Версиите за нейната кончина също се множат с времето, но преобладава тази за „отстраняването“ на блондинката, за да не създава проблеми на братята Кенеди: единият – президент, а другият – министър на правосъдието.

Читателят вече познава Димитър Адамов Димитров – повече като генерал Доналд Доналдсън, приятелят на Джон Кенеди, предупредил го за големия заговор срещу него. Тук ще се спрем на опита му година и половина преди ония събития да разкрие Мерилин Монро като съветска шпионка.

Този му опит вероятно ще легне в основата на идеята КГБ да фалшифицира биографията му през 1978 г., когато попада на негови следи (Доналдсън се укрива от 1963 г. от световната конспирация – убиецът на Кенеди). Представянето му като осем години по-малък поставя под съмнение всичко, което Доналдсън е разказал за убийството на американския президент.

Всичко е дозирано с доста истини, като тази, че в детските му години Димитров е бил наричан в родното си село Медковец Дико бибето (от „бибе“ – диалектна дума за малкото на гъската). Дори сестра му Василка Манойлова, която живееше в Лом, пригласяше на измислиците.

Не се мина и без баба Ванга – на пророчицата се приписа, че „видяла“ през 1978 г. Димитров жив. В неговото дискредитиране КГБ пусна в ход и платени журналисти от руското списание „Огоньок“, които в статия през 1978 г. му приписаха връзки с „Коза ностра“ и го изкараха наемен убиец на мафията, приятел на Джо Бонано и Карло Гамбино, убил по тяхно нареждане през 1976 г. разследващия журналист Дон Боулс, разобличил в статии Бари Голдуотър във връзка с мафият
цитирай
3. notfun - ...++
30.05.2023 09:12



Когато през 1990 г. и десет години по-късно и в нашата преса се появиха публикации за „най-големия авантюрист в българската история“ (визираме вестник „Нощен труд“), от американския културен център декларираха, че в регистъра на US гражданите няма данни за човек с имена Доналд Адамсън Доналдсън. Като утешителна награда се казваше, че причината може да е попадането на този човек в някоя програма за защитени свидетели (голяма нелепост!) или с по-особения му статут на генерал от тайните служби.

На снимката, която публикуваме, Димитър Димитров – Дико бибето, е облечен в странна униформа. А тя е такава, защото като син на бедни родители той е изпратен в един жп полк в София като барабанчик и там завършва средно образование. Въпреки че между двете снимки има половин век разлика, приликата между двамата е убедителна.

Но да се върнем на Мерилин Монро и да видим какво разказва самият Димитров-Доналдсън – по това време той е един от ветераните разузнавачи, основали Бюро за информация. 16 септември 1996 г., село някъде в България, Димитров-Доналдсън:

„Търгувахме с информация. Разкривахме тайни и ги предлагахме при поискване. ЦРУ, ФБР, полицейски управления, щатски шерифи, дори Шарут бетахон – Израел... В търсене на тайни попаднахме на Мерилин Монро. Търкаляше се из креватите на Джон, американците го наричаха Джак, на Робърт, че и на Теди. Нищо особено като знаем за безкрайните женски истории на Джак и за нейните три брака и безброй мъже... Само дето край Кенеди Мерилин се бе задържала съмнително продължително.

Джак ми е разказвал с умиление как реела поглед в тавана, когато скучаела край двамата братя, които си водили разговори: „Ех, какви умни разговори водите – въздъхвала – а пък аз съм една глупачка...“
цитирай
4. notfun - ...++
30.05.2023 09:13

И друг път Мерилин е изтъквала, че е глупава: „Аз съм олицетворението на всички вицове за блондинки“. Само дето не беше така. Ние бяхме попаднали на нейни бележници – не дневници, каквито си водят ученичките или политиците-маниаци.

Тетрадки по всичко: стихотворения, рецепти за манджи и какво ли не, но аз бях впечатлен от някои изречения, които си бяха чисти афоризми, минимум думи – максимум смисъл, достойни да влязат във всеки сборник от рода на „Мъдростта на вековете“.

Ето: „Мъж – човек, който винаги забравя рождения ти ден, но винаги знае на колко си години“; „Холивуд – място, където за целувка се плащат 50 000 долара, а за душата ви – 50 цента“; „Умното момиче си тръгва преди да са си тръгнали от него“; „Със строго спазване на правилата не се стига доникъде“...

Така възниква въпросът: Защо се прави на глупава?

И отговорът: да си осигури възможност, без да се притесняват от нея, братята да си водят държавнически разговори. Беше началото на 1962 г. – Берлин, Куба, съветски ракети, атака на космоса, предстоеше излитането на Джон Глен, икономиката на СССР – Джак бе повярвал на Хрушчов, че СССР ще настигне икономически след десет години Щатите и през осемдесетте ще построи социализма.

Когато през 1990 г. и десет години по-късно и в нашата преса се появиха публикации за „най-големия авантюрист в българската история“ (визираме вестник „Нощен труд“), от американския културен център декларираха, че в регистъра на US гражданите няма данни за човек с имена Доналд Адамсън Доналдсън. Като утешителна награда се казваше, че причината може да е попадането на този човек в някоя програма за защитени свидетели (голяма нелепост!) или с по-особения му статут на генерал от тайните служби.

На снимката, която публикуваме, Димитър Димитров – Дико бибето, е облечен в странна униформа. А тя е такава, защото като син на бедни родители той е изпратен в един жп полк в София като барабанчик и там завършва средно образование. Въпреки че между двете снимки има половин век разлика, прилика
цитирай
5. marana69 - мaрa фуйке,за теб,
30.05.2023 09:51
вече
нямам интерес,да пиша
бегайо, след бат' гочо.библиот. катa.100именова
толкова сте, безумно прости
скучни, и некадърни
омръзнахте ми, до смърт )
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1348928
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1302
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031