Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2020 12:06 - Сериозно заявление на архиепископа от католическата църква Карло Мария Вигано, насочено към папата и висшите папски чиновници.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1006 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.10.2020 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вигано е уверен че католическата йерархия участва в създаването на единна световна религия, без догми и морал.   Бившият апостолски нунций на Ватикана в САЩ, архиепископ Вигано, счита че висшето ръководство на римо-католическата църква, начело с папата Франциск, в угода на масоните, създава адска религия. Вигано заявяи това в писмо, публикувано на сайта "markotosatti.com". Вигано заявява, че "сега можем да видим реално и епохално сблъскване между Доброто и злото, между синовете на Светлината и синовете на мрака".     Католическият йерарх подчертава, че е шокиран от факта, че висшите католически йерарси "открито служат на княза на този свят, приемайки искания (заповеди) от ООН, насочени към глобализма, масонството, малтузианския екологизъм и имиграцията".  
Освен това, според Вигано, католическата йерархия е замесена в създаването на единна световна религия "без догми и морал", съгласно желанията на масонството", а римския папа, заедно с тези които стоят зад него и го подкрепят, се стреми да председателства тази адска пародия на Църквата Христова". И много кардинали, прелати, епископи и католически медии подкрепят идеята за нов световен ред. В това число Вигано споменава La Civilita Cattolika, Vatikan News, Avvenire и L"Osservatore Romano.   
Архиепископ Вигано подчертава, че всичките тези хора са "толкова уверени, че вече са постигнали своите намерения, та открито разкриват своите намерения", без никаква предпазливост.

  "Вижте колко ясно личат привържениците на световното правителство и на елита, който иска да натрапи своята тирания на народите, използвайки неоезичеството", - пише Вигано.  Той счита, че съществено за водене на ефективна духовна, доктринална и морална борба против враговете на Църквата е убеждението, че сегашните кризи са метастази от рака, поразил Църквата". 

  Архиепископът е уверен, че тази болест има причинно-следствена връзка с Втория Ватикански събор "и неговите логични и неизбежни последствия през последните 60 години".

  Вигано подчерта, че "в продължение на десетилетия католическите йерарси - модернисти, говорейки за литургията, нравственото учение, покаянието и аскетизма, постоянно повтаряха ненавистната фраза - "няма връщане назад". Днес виждаме, че със същите думи, робски повтаряни в световнен план, се предприемат опити да се внуши, че нищо вече няма да е така, както е било до сега".  Според Вигано, "модернизмът и Ковид 19 са части от една и съща измама", и привържениците на измамата най-много се плашат, че ние няма да им повярваме, ще ги игнорираме и ще разобличим заговора им". И именно затова "наше задължение днес е, да помогнем на много хора, както в духовенството, така и на религиозните дейци, и да гледаме на ставащото, не частично и разпокъсано, а да видим общата картина на реалността. И още щом им помогнем да разберат механизма, те сами ше разберат всичко останало". 

  Карло Мария Вигано и преди се е изказвал, че "мерките за борба с Ковид-19 водят към създаване на световно правителство". ....................................

    А сега ще споделя с вас и превод на писмо, на Архиепископ Карло Мария Вигано, до президента на САЩ Доналд Трамп, в което той го предупреждава, че сегашните кризи, свързани с пандемията на коронавируса, и безредиците в САЩ, са част от вечната духовна борба между силите на доброто и злото. 
  "Господин Президент. В последните месеци ние сме свидетели на формиране, на две противоборстващи страни, които аз бих нарекъл - библейски, - децата на светлината и изчадията на мрака. Като децата на светлината са основната част от човечеството, а изчадията на мрака са абсолютно малцинство.
  И въпреки това, първите са обект на дискриминация... по отношение на техните противници, които често заемат стратегически позиции в правителството, в политиката, икономиката и в медиите. Явно, по необясним начин, зли хора държат доброто за заложник, заедно с ония които им помагат, - за собствен интерес или от страх. 
  Тези две страни, са с библейски корени... От една страна са тези, които (макар и да имат хиляди недостатъци и слабости), са мотивирани да правят добро, да са честни, да създават семейства, да се трудят за процъфтяване на родината си, да помагат на нуждаещите се, според закона Божий, та да заслужат Царството Небесно. А от другата страна са тези, които служат на себе си, не се придържат към никакви морални принципи, искат да разрушат семейството и нацията, да експлоатират работниците, да станат богати, да разпалват вътрешни разногласия и войни, и да се сдобиват с власт и пари. За тях, измамната илюзия за временно благополучие, ако не се покаят, ще им донесе ужасна съдба, - далече от Бога, във вечно проклятие. 
  В обществото, господин Президент, тези две противоположни реалности съжителстват, като вечни врагове, също както Бог и сатана са вечни врагове. И изглежда, че изчадията на мрака, които лесно можем да отъждествим с т.н. "дълбочинна държава" против които вие мъдро възразявате, и които водят яростна война срещу вас, през тези дни са решили да разкрият картите си, т.е плановете си. 
  Изглежда те толкова са уверени, че вече всичко е под техен контрол, че забравиха бдителността, която до сега поне частично прикриваше намеренията им. Разследванията, които вече се водят, ще покажат истинската отговорност на тези които управляваха извънредното положение, по повод Ковид, не само в областта на здравеопазването, но и в политката, икономиката и медиите. Вероятно ще открием, че в тази колосална операция по социално инженерство, има хора, които решават съдбата на човечеството, присвоявайки си правото да действат против волята на гражданите и техните представители в правителствата на държавите. 
  Ние виждаме също, че безредиците през тези дни бяха провокирани от тези, които са видели, че вирусът неизбежно изчезва и че социалната тревога от пандемията отслабва. И това задължително трябваше да предизвика граждански безредици, понеже след тях ще последват репресии, които макар и законни, може да бъдат осъдени, като неоправдана агресия против населението. 
  Същото, напълно синхронно, се случва и в Европа, и е абсолютно очевидно, че използването на уличните протести играе важна роля в плановете на тези, които биха искали да видят някого, когото ще изберат на предстоящите изботи, който да въплъти целите на "дълбочннната държава" и да изразява тези цели верно и убедено. Няма да се учудим, ако след некой месец още веднъж узнаем, че зад тези актове на вандализъм се крият тези, които се надяват да извлекат изгода от разрушаването на обществения ред, за да построят свят, без свобода, съгласно масонската поговорка "разреждай и сгъстявай". 
  ...Описаните от мен противоположни възгледи се срещат и в религиозните кръгове. Има верни пастири, които се грижат за стадото Христово, но има и наемници неверни, които се стрмят да рапръснатстадото и да оставят овцете, на разтерзание от гладните вълци.

  Затова не е чудно, че тези наемници са съюзници на изчадията на мрака и ненавиждат децата на светлината. Така, както съществува "дълбочинна държава" така съществува и дълбочинна църква, която изоставя задълженията си, и се отказва от задълженията си пред Бога.

  Така както се борат дорбрите държавници с невидимия враг, в държавните дела, така се борят и добрите пастири в църковната сфера. Това е духовната борба, за която говорех в неотдавнашното си Обръщение, което бе публикувано на 8 май.

  За първ път в САЩ има президент, който мъжествено защитава правото на живот, и за когото не е срамно да осъжда преследването на християните по целия свят, който говори за Христа и за правото на гражданите на свобода, на вероизповеданията.  Вашето участие в програмата  "Марш през целия живот"... са действия, които показват на коя страна искате да се борите. И смея да вярвам, че и двамата сме на една страна в тази битка, макар и с различно оръжие.................


      Превод (извадка), Григор Симов, от сайт:

  https://www.youtube.com/watch?v=2zBpRXv6ssM&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%8
1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%A1%D1%82%D0%B0
%D1%80%D1%86%D1%8B   Нагоре
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312702
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031