Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2019 11:52 - ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ЙОСИФ ВЕСИРЬОНОВИЧ - СТАЛИН БЕ НАЙ-ВЕЛИКИЯ АГЕНТ НА РУСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ИМАЩ ЗА ЦЕЛ ДА СЕ ВНЕДРИ и УНИЩОЖИ ОТВЪТРЕ БОЛШЕВИШКАТА ЧУМА !
Автор: balgariq1878rysiq Категория: Политика   
Прочетен: 2830 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.04.2019 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В началотo на 1949г. Йосиф Весирьонович (Сталин) вече бе осъзнал ,че 30г. 🔯война🔯 срещу Русия няма да спре и единственото ефективно противодействие на това бе ОТСИЧАНЕ на "ГЛАВИТЕ" стоящи зад всички анти Руски действия и войни в изминалите 800г.

Връщайки се в началния път извел Йосиф (Сталин) на чело на СССР , неговия трънлив , но велик път започна много преди поредната (6-та по ред) 🔯БОЛШИВИШКА🔯 атака срещу Руския народ !

Днес на всеки мислещ човек е известно , че БОЛШЕВИШКИЯ преврат през 1917г.бе осъществен от ЕВРЕЙСКИТЕ - БОЛШЕВИЦИ "керенски-ленин-троцки" , които с помощта на парите , знанието и ресурсите на "Ротшилд_Рокфелер=ЛЕВИ" успяха да осъществят хилядолетния юдейски блян !
А именно да заличат най-могъщия и непобедим Юдейски враг - Православната Руска империя.

И тук започва БЕЗСМЪРТНОТО ДЕЛО на ВЕЛИКИЯ Йосиф Весирьонович "КОБА" !

Ще започна с това ,че много много малка част от Руския народ са запознати с факта , че Йосиф е син на ПРАВОСЛАВНА ГРУЗИНКА служила над 40г. като КЛИСАРКА в една Църква близо до град Поти (Грузия)
Още от дете Йосиф "Сталин" покрай майка си се е запознал със източното православие и ценности. На 14г. възраст той постъпва в тамошната Грузинска семинария където прекарва до навършване на пълнолетие. (18г.) след , което заминава за Москва.
(Тук ще "отворя скоба" за да спомена ,че през това време на обучение малко известната на всички ни "православна защита" или преведено на днешен "език" разузнаване забелязва ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ КАЧЕСТВА на Йосиф "вербувайки" го за Божията кауза.)

Няколко години преди ЮДЕЙСКАТА "революция" (1917г.) по каналите на православни емисари от западна Европа постъпва информация , че ЮДЕЙСКАТА ФАМИЛИЯ ЛЕВИ и нейните оръжиеносци "Ротшилд-Рокфелер" чрез ръцете на поредните си 🔯бушони🔯 - Керенски - Ленин и Троцки се подготвят за окончателна саморазправа с православната Руска империя и народ.

И тук започва безсмъртния път на Йосиф "Джугашвили".

Православната църква му възлага НАЙ-ВЕЛИКАТА ОПЕРАЦИЯ на изминалото столетие а и не само....
А именно да се внедри сред Юдейските БОЛШЕВИШКИ🔯ИЗРОДИ чрез новото си име "ДЖУГАШВИЛИ" - превод Еврейски син , което ще е неговия билет към висшите болшевишки кръгове и посредством гениалния си интелект Йосиф има за задача да овладее анти - Руските кръгове отвътре елиминирайки тази смъртна заплаха.

Пътя на Йосиф е трънлив и не до там Божи , но 5г. след началото на Руския геноцид (1922г.) Йосиф успява да елиминира всички конкуренти за Лениния трон поемайки контрола над Руската СССР империя.
Малко по късно той се саморазправя и с НАЙ-ВЪРЛИЯ и КЪРВАВ РУСКИ ВРАГ - лео бронщайн троцки , ЛИКВИДИРАЙКИ ГО ЧАК в Мексико.
Този юдейски изрод ако бе надделял в битката за престола на Ленин имаше за цел да ИЗТРЕБИ ЦЕЛИЯ ПРАВОСЛАВЕН РУСКИ НАРОД както и ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОДИ , РАЗЧЛЕНЯВАЙКИ РУСИЯ на ШЕСТ ЗОНИ под-контрола на Англия , САЩ , Франция , Германия , Австроунгария и "ВАТИКАНА".

Ето това НЕуважаеми ДЕМОнКРАДИ успя да предотврати великия Йосиф КОБА , който възстановява всички права на Руската православна църква , но нямаше как и да изчисти без да се разкрие останалите над 8000 евреи инфилтрирани на всички нива в СССР от КПСС до последния селски кенеф !

Същите тези изроди стояха и зад ЛИКВИДИРАНЕТО на почти ПЕТ МИЛИОНА "Украинци" посредством "ГЛАДОМОРа" !

СЪЩИТЕ ИЗРОДИ ИЗТРЕБИХА над ДЕВЕТ МИЛИОНА ПРАВОСЛАВНИ РУСНАЦИ.

А западните (САЩ-Англия) БРАТЯ на тези чифути почти 30г. по късно искаха да ЗАЛИЧАТ и Майка БЪЛГАРИЯ като днешното ни съществуване е благодарение само и единствено на Сталиновото "НЕ" на молбите на САЩ-Англия в Ялта молещи Сталин за разрешение да РАЗЧЛЕНЯТ БЪЛГАРИЯ на ТРИ ЧАСТИ под контрола на Турция - Румъния и Гърция.

Виждайки тези болезнени факти фамилия ЛЕВИ (Левити) - Това е най-главната Юдо фамилия съществуваща от 3500г. до днес и фигурираща в самата Библия с пра-отец Аарон Леви син на ЙЕХОВА "едно от лицата на Луцифер.
Те чрез ръцете на техните копои Ротшилд=Рокфелер незабавно стартират следващата (7-ма по ред) атака срещу Русия и Йосиф а именно ИЗНАМИРАТ , ВЪОРЪЖАВАТ и НАСОЧВАТ еврейското копеле-психопат АДОЛФ Ротшилд ХИТЛЕР !!!


Същия палячо е спонсориран до края на ВСВ изцяло от Нефтените и металургични гиганти в Англия - САЩ - Европа помпайки към него всекидневно безбройни ресурси в името на Юдейската цел - ВРЪЩАНЕ на СССР под контрола на ЛЕВИ - Ротшилд.

Въпреки цялата тази мощ и знания Руския народ предвождан от Йосиф "КОБА" (Така са го наричали само най-близките му приятели) успява за ВТОРИ ПЪТ не само да отблъсне ционистката агресия , но и да РАЗГРОМИ ЮДЕЙСКИЯ (хитлер) АВАТАР ПРЕВРЪЩАЙКИ РУСИЯ в ГЛОБАЛНА СУПЕР СИЛА

Този факт напълно подлудява Юдейските изроди , които незабавно СТАРТИРАТ ТРЕТАТА АТАКА за последните 30г. а именно СТУДЕНАТА ВОЙНА завършила с ПРЕДАТЕЛСТВОТО на хазарския евреин Юрий Андропов изнамерил , лансирал и назначил ЧИФУТСКИЯ малоумен ИЗМЕННИК михаил горбачов.

Виждайки старта на поредната "студена" война срещу Русия , Йосиф КОБА заедно с НАЙ-ВЕРНИЯ МУ ЧОВЕК Лаврентий Берия ( Етнически евреин , но изключително ОПЛЮВАН и МРАЗЕН от всички банкерски евреи от началото на болшевишкия преврат та до ден днешен ! ) осъзнават ,че надеждите за МИРЕН СВЯТ са илюзии за наивници и , че единствения гарант за мир са МОГЪЩИТЕ РУСКИ ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ и ПРАВОСЛАВЕН НАРОД !

Причината за НЕИМОВЕРНАТА анти Руска агресия и ОМРАЗА към Йосиф бе не само факта , че ликвидира двата АВАТАРА (Болшевизма🔯Хитлеризма) пратени да овладеят Руските блага , но малко след началото на "Студената война" (1946г.) Йосиф КОБА пристъпва към последната част от ПРАВОСЛАВНАТА СИ МИСИЯ , което заплашва ЮДЕЙСКИЯ ГЛОБАЛЕН КОНСЕНСУС с пълен крах !

А именно Йосиф КОБА чрез декрет в началото на 1948г. откъсва рублата от западното влияние превръщайки я в ЗЛАТЕН СТАНДАРТ !

Но най-пазената тайна на делото на " СТАЛИН" е . . . . .
Тук искам вие ДЕМОнКРАТ🔯ДЕБИЛИ да си запишете !

През лятото на 1948г. ТОЙ НАРЕЖДА на Лаврентий Берия да състави план-програма за .... РАЗПУСКАНЕ на СССР и неговото преобразуване във....

____________________ ПРАВОСЛАВЕН НАРОДЕН СЪЮЗ ____________________
(Този факт през 2012г. бе излъчен директно по Руския "ПЪРВИ КАНАЛ")

Този смъртоносен за юдеите декрет напълно изкарва от равновесие ДЯВОЛСКИТЕ ЮДЕЙСКИ ЧАДА , които стартират в края на 1948г. план водещ до УБИЙСТВОТО на ЙОСИФ чрез ръцете на ЕВРЕЙСКИЯ ИЗРОД никита хрушчов (Лично ръководещ абсолютно всички зверства срещу Руския народ от времето на постъпване му в НКВД до Убийството на ЙОСИФ "СТАЛИН" подкрепено за жалост и от генерал Жуков.
_____
Само една случка описана от Сталин 20г. по рано показва що за "човек" е хрушчов , който влизайки в кабинета на Йосиф иска за пореден път разрешение за разстрел на нови 20 хиляди "врагове на 🔯народа🔯 на , което искане Сталин отговаря . . .
" Глупако спри се.... ПЛЯСКАЙКИ ГО ПРЕЗ ВРАТА "

--------

Сега разбирате защо Йосиф е подозирал в предателство както Хрушчов така и ПРЕДАТЕЛЯ ЖУКОВ отстранявайки го от всички длъжности.

Тези двамата изменници стартират "Лекарската афера" имаща за цел да компрометира и премахне най-доверените лекари до Йосиф налагайки свой марионетки , които в продължение на три години (1950-1953г.) системно тровят Йосиф с малки дози цианид до неговата смърт.

ЙОСИФ КОБА както и Лаврентий Берия получават частична информация за подготвян преврат , но не и кой стои зад него и поради този факт в началото на 1949г. те ВЪЗЛАГАТ на "КГБ" да състави перфектен план чрез , който ще бъдат ЕДНОВРЕМЕННО ЛИКВИДИРАНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ЗАПАДНИ 🔯БАНКЕРИ🔯  контролиращи целия западния свят насочвайки го срещу Руския народ и държава.

Планът е изготвен за по малко от три месеца
и носи и до днес названието " ХИДРА ".


За жалост Йосиф никога не заповядва реализацията на тази операция , надявайки се до последния си дъх , че Юдеите ще се вразумят и преустановят агресиите срещу Русия.

Една от последните му записки вличното му "тефтерче" гласи....

"Аз знам , кой стоеше зад двете атаки срещу Русия !
Аз не се сърдя на хората от САЩ и Европа.
Дори и не съм бесен на "чувалите с пари" Ротшилд-Рокфелер , но съм бесен на поръчителите "НЕ човеци" и ще ги гоня по целия свят
докато не ги изтребя окончателно."


Много от вас сега осъзнават защо КОПЕЛЕТО ХРУШЧОВ след УБИЙСТВОТО на "КОБА" моментално разстрелва и Берия , който разгадава плана , но часове не му стигат за да арестува ИЗМЕННИЦИТЕ.

Става ви ясно и защо хрушчов стартира ОЧЕРНЯНЕТО на ЙОСИФ и БЕРИЯ а ген. жуков стана единствения военен победител ВЪПРЕКИ ,че МАРШАЛ КОНСТАНТИН РОКОСОВСКИ има дваж по-големи заслуги за РУСКИТЕ ПОБЕДИ през ВСВ.

След убийството на Йосиф , РОТШИЛД чрез хрушчов частично си връщат контрола над СССР посредством монетарната политика на ЦБ на СССР , но "НАСЛЕДСТВОТО на ЙОСИФ" изразено в милионите обучени военни Руски мъже милеещи за Родината  ционистите няма как да преборят и подчинят явно на желанията на 🔯КПСС🔯 без ответни народни контра-действия та и за това до поредната (8-ма ЮДЕЙСКА🔯АТАКА) стартирала през далечната 1984г. чрез "ръцете" на Юрий Андропов , Ротшилдови бяха ВНЕДРИЛИ над 5000 етнически Евреи на ключови ръководни места па цялата територия на СССР и съюзниците от източния блок !
_________________________________________________________________________

Мили приятели сигурен съм , че над 80% от прочелите горното са меко казано в "шок" , но ако вие мислещи Българи искате да РАЗБЕРЕТЕ реално защо се случи всичко гореописано и защо днес Света и в частност Русия е на прага на ДЕВЕТАТА🔯ЮДЕЙСКА🔯ВОЙНА срещу Руския народ то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се ЗАПОЗНАЙТЕ със всички Юдейски агресии срещу Руско=Българския общ Род от денят на Българското раждане и укрепване на Русия (960/990г. сл. хр. ) та до ден днешен :
http://balgariq1878rysiq.blog.bg/politika/2018/05/06/hiliadoletnite-iudeiski-voini-sreshtu-bylgaro-ruskiia-rod-i-.1607207
----------------------------------------------------------------------------------

Това е приятели !
Това е цялата укривана история на Русия и Света пред , която история
днес един друг велик Руснак ВЛАДИМИР 
имащ кажи речи еднакъв "пробивен" път и опит с този на " "КОБА" стои на кръстопътя на Света надявайки се , че ТЕ - ЮДЕИТЕ ще се вразумя , но отчитайки Руския хилядолетен опит с еврейските🔯чада е очевадно , че същите разбират само и единствено от ТВЪРДА РЪКА и КУРШУМ в ТИЛА.


Днешната ситуация може да се заключи само в изречение изказано преди 70г. от Великия ЙОСИФ ВЕСИРЬОНОВИЧ "джугашвили" - КОБА !!!

____________ ВСЕКИ ПРОБЛЕМ си ИМА ИМЕ и АДРЕС ! ____________

Както се казва "пази се сам за да те пази и Бог" та ако е дошло време да се опази човечеството то ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ НЕ МУ МИСЛЕТЕ А ГАДОВЕТЕ МРЪСНИ ЗАЛИЧЕТЕ.
С вас е цялото човечество !
С вас е Бог . . .

image



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: balgariq1878rysiq
Категория: Политика
Прочетен: 209866
Постинги: 296
Коментари: 89
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031