Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2017 15:34 - ПАРТИЙНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КРАДЕШЕ БЕБЕТА ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ И ГИ ОБЯВЯВАШЕ ЗА "УМРЕЛИ",ЗА ДА ГИ ПРЕВЪРНЕ В ГОТОВИ ДА КОЛЯТ НАРОДА СИ ЕНИЧАРИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4931 Коментари: 12 Гласове:
20

Последна промяна: 22.10.2023 02:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПАРТИЙНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КРАДЕШЕ БЕБЕТА ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ И ГИ ОБЯВЯВАШЕ ЗА "УМРЕЛИ",ЗА ДА ГИ ПРЕВЪРНЕ В ГОТОВИ ДА КОЛЯТ НАРОДА СИ ЕНИЧАРИ


   На мен и на мои познайници са известни няколко случая за бебета,обявени за умрели по времето на "социализма". На майките им не се позволявало дори да ги видят а се обяснявало,че детето изглеждало твърде зле и от "грижа" за майката било забранено то да й се показва. В първите години след 10-ти ноември в демократичната преса бяха публикувани няколко такива случая от различни градове,но всичко това остана изолирано и голяма гласност не му се даде,понеже "неудобните" журналисти бързо изгубиха работата си. На Съветник Исти обаче не му трябваше много,за да събере "две и две": изнесените в пресата случаи,сравнени със споделените истории на някои живи очевидци показват една и съща закономерност: бебето бива обявено за "умряло",майката не го вижда а след години изведнъж научава,че то всъщност е живо и живее в някакво селище на стотици или на хиляди километри оттук.

  В един случай например бременна жена ражда две близначета. Едното от тях оцелява невредимо а за другото й е казано,че е починало при раждането. След години оцелялото дете вижда своя 100-процентов двойник някъде случайно и разбира че неговото братче (респ. сестриче) е живо. Родителят на децата опитва да се свърже с него и да измоли помощ от държавните институции за връщането му в неговото законно биологично семейство,но вместо помощ среща ледено мълчание и дори заплахи да не се меси в тези работи,за да не изчезне и другото му дете!

  В друг случай на майката се казва,че бебето й е починало при раждането но години след "промените" от 1989 г. научава,че детето й всъщност е живо и било "продадено от лекарите" в някаква западна страна. Тя никога не го е виждала живо и не знае дори как изглежда,но колко са онези лекари,които в годините на "желязната завеса" можеха да изнасят деца от България и да ги оставят не къде да е,а в някоя западна страна? Отговорът е ясен: този "подвиг" по онова време бе възможен само за служителите на червената "Държавна" сигурност,чието много по-истинско име всъщност е "Партийна сигурност!

  Такива случаи има много във всеки град или село,а според наличните данни откраднатите от червената ДС деца са средно 3 на хиляда души население,което прави една "гвардия" от няколко десетки хиляди души и още толкова почернени от "Партията" Български семейства! В някои от тях единия родител е починал от мъка по изгубеното дете,други са изгубили брака си заради възникналите по тази причина семейни конфликти,а в трети някой от родителите е получил тежка психотравма,която го е инвалидизирала за цял живот! Тази "далавера" не е била движена от лекарите,които бяха силно недолюбвани от "Партията" и днес и тогава: тя е правена изцяло от червената Партийна сигурност,която демагозите наричаха "Държавна".

  Какво се е случило с изчезналите деца,които "Партията" обявяваше за "умрели"? Отговорът може да изглежда труден но не и за уважаемия г-н Съветник Исти: на тези деца са им промивани мозъците и им е казвано,че са загубили родителите си още от малки. Те са давани в семействата на партийни и агентурни "величия",за да бъдат превърнати в еничари а по-даровитите от тях са превръщани в агенти на ДС и са пращани в чужбина да шпионират за "Партията",включително и за руснаците. Останалите са давани в близки на партийните "величия" семейства,за да бъдат превърнати в добри комунисти,готови да убият майка си и баща си в името на скапаната им партия!

  Тук е редно да посоча че тези случаи не бяха масово явление а по-скоро изолирано,но все пак ги имаше. Допускам,че 99% от хората може да не са знаели за тях но за онези,които са знаели или все още знаят няма никакво съмнение,че точно това им се е случило. Тази практика не можеше да стане масова,за да не причини всенародно надигане срещу мракобесната система. Тя не се е правела и явно,а голям брой партийни членове изглежда не са и чували за нея. Това обаче не значи,че я е нямало а по-скоро означава съвсем друго нещо: че с нея най-вероятно са се занимавали въз основа на специална секретна програма само отделни съветски "хора",които не винаги бяха руснаци.

                  image

  Днес у нас се подвизават немалък брой странни типове включително и мутри,които се оказват "осиновени деца" на този или онзи но не познават истинските си родители. Такъв пример беше единия от "братя Галеви",подобни са случаите и с още много други. Същото нещо се говори за един неотдавна прогонен от България червен министър-председател,който бе от партията на червените разбира се но май не е син на собствените си родители,а на някое почернено от собствената му партия Българско семейство. Шокиращо би било за човек като него да му се направи генетично изследване и резултатът да се съпостави с ДНК на "неговите" родители,а после да му се поднесе за да види как е бил разиграван от "Партията",за която се бореше със зъби и нокти. Не казвам,че тъкмо неговеия случай е най-категоричен а само казвам че той е едно от хилядите крадени деца,чиито истински семейства още проливат горчиви сълзи за своето изгубено бъдеще и чакат чудотворение от Бога,за да си върнат щастието и своите изгубени дечица!...

  Затова апелирам към всички осиновени или останали "сирачета " при неясни обстоятелства по времето на комунизма деца: замислете се дали и Вие не сте от онези,които "Партията" открадна от техните родители? Погледнете хората,които са оставени да се грижат за Вас и да Ви внушават,че за "Партията" трябва да бъде направено всичко- дали те пък "случайно" не знаят цялата истина за Вас и после Ви се правят на пророци,като "предсказват" Вашите бъдещи качества поради това,че добре познават истинските ви родители? Апелирам и към всички родители,които са изгубили своите бебета при неясни обстоятелства по времето на комунизма и на ранния "посткомунизъм",без никога повече да са ги видели: дали някой от подвизаващите се днес партийни любимци не е Вашето дете? Вие може отдавна да сте се примирили и да сте преглътнали загубата,но тя може да се окаже временна ако се борите със зъби и нокти за своите отнети от "Партията" човешки права и докажете,че този или онзи зрял мъжага,който медиите забелязват тук или там е именно Вашето отвлечено дете! Престъпленията на "Партията" плачат за възмездие а това е особено голямо и всъщност е престъпление срещу човечеството,за което давност няма и не може никога да има!



Гласувай:
21


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
05.10.2017 18:05
Съветникът Исти не е далеч от истината, че точно такива мерзости изграждат комунистическият "морал". Еничарския корпус "вътрешни войски" например, беше съставен изцяло от вербувани още като деца от домовете за сираци и от ТВУтата. Факт, който може да бъде проверен!
Истината не може да бъде крита дълго в мрака на безвремието.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Смени шльокавицата
05.10.2017 18:28
или дилъра
цитирай
3. 1997 - Къде бяха тези "еничари" 1989 г.?
05.10.2017 18:41
Там където и сега- само в умовете на антикомунистите.
цитирай
4. bojil - (Смени шльокавицата...)
05.10.2017 18:53
vencivaleri1951 написа:
...или дилъра

Не,благодаря- не приемам съвети от хора със съмнителен морал и неясна религиозна ориентация.
цитирай
5. bojil - (Къде бяха тези "еничари" 1989 г.?...)
05.10.2017 18:55
1997 написа:
Там където и сега- само в умовете на антикомунистите.

Те бяха там,където бяха и мутрите тогава. Къде бяха мутрите,които до 1989 г. никой ги не знаеше,но изведнъж наляха с идването на Младенов,Желев и на Гоце? Ами замисли се малко: били са в чужбина,за да шпионират в полза на Есес Сер!
цитирай
6. bojil - Съветникът Исти не е далеч от ист...
05.10.2017 18:58
batogo написа:
Съветникът Исти не е далеч от истината, че точно такива мерзости изграждат комунистическият "морал". Еничарския корпус "вътрешни войски" например, беше съставен изцяло от вербувани още като деца от домовете за сираци и от ТВУтата. Факт, който може да бъде проверен!
Истината не може да бъде крита дълго в мрака на безвремието.

Еничарството било надеждна институция за комунистите,които за много неща са се учели специално от имперските окупационни практики на римляните и на турците- доказателствата за това не са никак малко!
цитирай
7. bojil - България беше изпъстрена с Домове ...
06.10.2017 17:16
анонимен написа:
България беше изпъстрена с Домове за деца, а причината по онова време бяха развратните русофилски властници, македониста Георги Димитров беше един от тях. Комунистическите правомощници по градове и села ебяха на поразия, превръщаха масово българските жени в курви.

Понеже при цоцализма всичко беше връзки и искаха бележки, редица млади жени използуваха ебането като служебна бележка за да си намерят работа, да ги издигнат в кариерата... а за шефовете поставяха мазни комунистически идиоти, задължително алкохолици и развратници.

Комунягите, не всички разбир асе, но овладтените местни величия непрекъснато организираха алкохолни оргии и всички мадички или засукани работнички/колежки минаваха под ножа, нямаше на кого да се оплачат и от кого да потърсят справедливост.

Ебането на комунистическите изроди на циганина Тодор Живков беше тяхно феодално право, Тато също ибеше на поразия, а малкия му син организираше групови изнасилвания из студентските общежития/партита. И не само тези двама комунисти, цялата комунистическа номенклатура смяташе, че и се полага да ебе всичко което си хареса и се възползуваше от това си неписано "право".

В Партийна Сигурност както ти казваш се поддържаха конюшни от млади момичета, които ги използуваха като курви на висшите конунисти, както за вътрешно така и за външно потребление когато пристигнат високи гости от други "пролетарски" държави, като Куба на пример, те бяха най-ебливи.

За сексуалните престъпления на комунистическите изроди може да се напишат романи, но тези момичете които бяха изнасилвани или използувани като секс играчки доста често раждаха, а децата им попадаха в Домове за сираци, а абортите маасово, домовете също растяха защото комунягите ебяха като разплодни магарета и нямаше кой да ги възпре, защото нямаше закони в страната, всичко беше марксистки фарс.

Та Домовете за деца пращяха от рожби на комунистическите секс берзчинства, за които България плащаше издръжка та да могат комунягите да ебат на воля, нали всичко беше общо...

Хората още преди 100 год. са казали,че при комунизма всичко ще е общо,че даже и жените ще са общи. Този принцип явно е важел тогава,но само за партийните и държавните "ръководители"- не за останалите хора. Инак ония случаи,за които аз говоря не бяха масово явление,а сравнително изолирано: това ще се наложи да го посоча и в текста,за да не стават недоразумения.
цитирай
8. bojil - България беше изпъстрена с Домове ...
09.10.2017 16:18
bojil написа:
анонимен написа:
България беше изпъстрена с Домове за деца, а причината по онова време бяха развратните русофилски властници, македониста Георги Димитров беше един от тях. Комунистическите правомощници по градове и села ебяха на поразия, превръщаха масово българските жени в курви.

Понеже при цоцализма всичко беше връзки и искаха бележки, редица млади жени използуваха ебането като служебна бележка за да си намерят работа, да ги издигнат в кариерата... а за шефовете поставяха мазни комунистически идиоти, задължително алкохолици и развратници.

Комунягите, не всички разбир асе, но овладтените местни величия непрекъснато организираха алкохолни оргии и всички мадички или засукани работнички/колежки минаваха под ножа, нямаше на кого да се оплачат и от кого да потърсят справедливост.

Ебането на комунистическите изроди на циганина Тодор Живков беше тяхно феодално право, Тато също ибеше на поразия, а малкия му син организираше групови изнасилвания из студентските общежития/партита. И не само тези двама комунисти, цялата комунистическа номенклатура смяташе, че и се полага да ебе всичко което си хареса и се възползуваше от това си неписано "право".

В Партийна Сигурност както ти казваш се поддържаха конюшни от млади момичета, които ги използуваха като курви на висшите конунисти, както за вътрешно така и за външно потребление когато пристигнат високи гости от други "пролетарски" държави, като Куба на пример, те бяха най-ебливи.

За сексуалните престъпления на комунистическите изроди може да се напишат романи, но тези момичете които бяха изнасилвани или използувани като секс играчки доста често раждаха, а децата им попадаха в Домове за сираци, а абортите маасово, домовете също растяха защото комунягите ебяха като разплодни магарета и нямаше кой да ги възпре, защото нямаше закони в страната, всичко беше марксистки фарс.

Та Домовете за деца пращяха от рожби на комунистическите секс берзчинства, за които България плащаше издръжка та да могат комунягите да ебат на воля, нали всичко беше общо...

Хората още преди 100 год. са казали,че при комунизма всичко ще е общо,че даже и жените ще са общи. Този принцип явно е важел тогава,но само за партийните и държавните "ръководители"- не за останалите хора. Инак ония случаи,за които аз говоря не бяха масово явление,а сравнително изолирано: това ще се наложи да го посоча и в текста,за да не стават недоразумения.

Ето,че коментарът ти изчезна анонимни приятелю,за което съжалявам- системата изтрива анонимните коментари,не ги трия аз!
цитирай
9. krumbelosvet - Гнусно
11.10.2017 08:43
Гнусно, имам предвид мисленето на автора. Ето такива писания, тъпи лъжи, са подготвили зверствата на немските наци и на нашите фаши. Пази Боже.
цитирай
10. bojil - Гнусно, имам предвид ...
12.10.2017 18:34
krumbelosvet написа:
Гнусно, имам предвид мисленето на автора. Ето такива писания, тъпи лъжи, са подготвили зверствата на немските наци и на нашите фаши. Пази Боже.

Не съм и очаквал,че комунист ще хареса тези разкрития: те не са плод на моето мислене,а на вашето! Тези неща са измислени от вас,не от мен- аз само ги констатирам и споделям с народа на България,за да си дойде всяко нещо на мястото и да се съкрати царството на лъжата и измамата!
цитирай
11. krumbelosvet - А некви ДОКАЗАТЕЛСТВА
15.10.2017 22:39
ОСВЕН КОШАРЕВСКИ "СВИДЕТЕЛИ"? И защо чак на 28-мата година от "прехода" научаваме тия гнусотии? Вярно, имаше "свидетели", че в Белене са хранили свинете с трупове. Невъзможва работа.
цитирай
12. bojil - ОСВЕН КОШАРЕВСКИ "СВИДЕТ...
16.10.2017 15:15
krumbelosvet написа:
ОСВЕН КОШАРЕВСКИ "СВИДЕТЕЛИ"? И защо чак на 28-мата година от "прехода" научаваме тия гнусотии? Вярно, имаше "свидетели", че в Белене са хранили свинете с трупове. Невъзможва работа.

Аз не съм юрист,за да вадя доказателства- нека червеното правосъдие бъде сменено с народно и да се почне целенасочено издирване: доказателства тогава ще изскочат с хиляди,включително цели семейства от пострадали свидетели!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771836
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада