Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2017 09:20 - АНАЛИЗ НА МОЙ ПРИЯТЕЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кому е нужен „меракът за заличаване на протоевропейската идентичност”, щом новите технологии премахват повече работни места, отколкото създават?

Как ще се включат в евроадаптацията си „кандидат-европейците” с килийно образование, освен тези с джихадистко, при дефицита на трудова култура и навици?

Нима,  преливайки отново от пусто в празно с „3-те К” на Българското председателство в ЕС, ще продължим да бягаме от най-важните за България и много съществени за „Нова Европа” проблеми ? Като: енергетиката, циганите и екстензивните „решения на демографската криза” от „началниците” и брюкселските фатмаци от ЕК (Европейската комисия) чрез незаконните мигранти и поредни „цигански включвания”.

            Как изглежда днес Европа? Август е, разгар за „ваканцуване”. В рубрика на Pravda.sk aнонимен хуморист извая реторичния анализ: ”Къде бихме могли да проведем спокойна почивка или екскурзия?” С отговори, с последователно изключващи опции:

В Западна Европа, където до преди дузина години не можехме да пътуваме – Отг.: неудачно. В Германия, Франция, Великобритания, Швеция и пр. вече не е както преди. Навсякъде виждаме ислямски преселници, същите лагери. Местните жители се опасяват да излизат на улицата, а мнозинството паметници на културата са в големите градове. Там, където има най-много мюсюлмани. И не е за препоръчване пътуването с жени, дъщери, внучки. С деца е опасно даже в Норвегия поради същите причини!

В Южна Европа не било по-добре. Навсякъде е претъпкано и „чернее”, араби, цигани и пр. Може да е опасно и без жени. В Централна  и прочие Европа авторът опитва да пътува с фургон-каравана, но се натъква на проблеми с митничари  и войници на границите на Унгария-Хърватия, Словения-Австрия, Австрия-Чехия. Дори във Франция и Австрия приспали туристи като него и ги обрали в караваните.

В Югоизточна Азия имат позиции салафити, муджахидини и под.: пожари, взривяват се яростни самоубийци (Доп.ОГ: ...както в Западна Европа и Турция).  Дума да не става вече за ваканционни дестинации в Африка и „Арабия” като Египет и Тунис!

Остават големите братя. Новият Big brother бил любопитен като махленска клюкарка: Какво търсим там? Къде, кога, как, защо ще бъдем и за колко време; с кого и с какво? „А ако кихна на летището, не смея да помисля да бих издал неорален телесен звук! Също ще ме върнат от летището, а куфарите ще ми бъдат изпратени след мен...”

А 2-ят,Русия? Там авторът се опасява, че щом му погледнат паспорта и разберат от къде е, „ще се натресе като неназначен депутат”. Той цитира първите идеалистични визии на Вацлав Хавел за демократичното бъдеще от митингите по време на нежната революция в екс-Чехословакия. С двусмислено иронична носталгия за миналото. И „в очакване на поредната нова порция от „лекари и инженери-мюсюлмани” (Ком.: Ясно, че, без документи за самоличност и дипломи). България /ОГ/: незаслужено забравена ?!

На времето Муамар Кадафи изтълкува предзнаменования, според които аллах ще постигнел победа над Европа без мечове, пушки, без превземания. „Не ни трябват терористи, нито бомбите на самоубийците. 50 млн. мюсюлмани (в Европа) ще я превърнат за няколко десетки години в мюсюлмански континент“.

През 2007 г. те вече са 52 милиона, а след 20 г. щели да нараснат на 104 млн. Римокатолическата църква обяви неотдавна, че ислямът я е надминал по броя на регистрираните вярващи. След 5-7 г. щял да бъде доминантната религия в света.

Това, което остава от едно общество е културата. За да се съхрани някоя култура по-дълго от 25 години, трябва да съществува граница за достатъчност в раждаемостта от 2,11 деца на семейство. При раждаемост от 1,3 са необходими „80-100 години за самокорекция”. Т.е., ако в 2 съпружески двойки имат по 1 дете, и всяко от тях има по 1 дете, децата ще бъдат 4 пъти по-малко от бабите и дядовците си. Или, ако през 2010 г. са се родили 1 милион деца, е невъзможно да имат 2 млн. възрастни, които да се родят през 2030 г. А щом населението намалее и /цивилизованата/ култура постепенно изчезва. В Европа раждаемостта е 1,38 като в Обединеното кралство (ОК) - 1,6; в Полша 1,32; в Германия, Словакия и в Гърция - 1,3; в Италия 1,2; в Испания 1,1 (вж. Тyden.cz, cs.wikipedia.org/wiki, archiv.ihned.cz, Natality.sk по словашки изт. и пр.).

Демографската криза в „консумативно-егоистична Европа” е обилно изследвана- в цифри. Колониалната вина на староевропейци предполага нещо доста повече от гузна съвест. Но демографският ръст на Европа след 1990 г. да се дължи до 90% на ислямски преселници е повече от неразумна политика! Нужна е доблест за признаване на грешки и престъпления в миналото, своевременно коригиране и търсене на научно-иновативни стратегически, а не прилагане на папагалско-екстензивни демографски решения с преселвания на неподходяща за адаптация човешка маса – по култура, професионална подготвеност, трудови навици! Потребителски и враждебно настроено най-често!

И без неоколониалистки опити за шмекеруване спрямо „Нова Европа”! В света няма морална практика, нито Божия заповед, която да повелява стопанинът на дома (Бел.: в нашия случай на колибата ни) да го подели с бездомника-беглец-безделник- ... „евро/джихадист”, в знак на каквато и да е било солидарност, даже и евроатлантическа!

Ако се върнем към словашките инфо-източници: При средна раждаемост във Франция от 1,9 , сред френските мюсюлмани тя е 8,1. В Южна Франция, където християнството има най-дълбоки исторически традиции, джамиите са повече от църквите, като 30% от населението до 20 годишна възраст са мохамедани. В големите градове, вкл. Ница, Марсилия и Париж тази цифра достига до 45%. До 2025 г. всеки 5-ти французин щял да е мюсюлманин, а след 39 г. Франция - ислямска държава.

През последните 30 години броят на мохамеданите във Великобритания е нараснал на 2,5 млн., т.е. 30 пъти !!! Вкл, с кмета на Лондон! На Острова има над 1500 джамии, много от които са бивши християнски молитвени домове... В Холандия 50% от новородените са от мюсюлмански произход, а след 15 г. половината от населението щяло да бъде мохамеданско. В Белгия 25% от новородените са от мюсюлмани. Според белгийски правителствени статистици след 15 г. 1/3 от всички новородени в Европа ще са от ислямско вероизповедание. В Русия има 23 млн. мюсюлмани, т.е. всеки 5-ти руснак. След няколко години в руската армия мохамеданите ще са 40%.

Първо немското правителство огласи публично опасението(вж. Čum.sk), че до 2050 г.ФРГ може да стане ислямска държава. Германия действително отчете рекордно мигрантско население през 2016 г. – 18,3 млн. от общо 82,5 млн. души, главно заради бегълците от Близкия Изток 2,3 млн. и 740 хиляди души – от Африка. Наскоро в Ландтага на Баден-Вюртемберг Кристина Баум от Алтернатива за Германия отхвърли законопроект на ХДС и Зелените за бързо получаване на гражданство от нелегални мигранти, оценявани от двете партии като „новите /немски/ граждани”. Г-жа Баум пледира за въвеждане на граница за урегулиране на политически права на пришълците и поиска забрана на бурката като най-ярък символ на политическия ислямизъм. Цитира статистика  на Мюнстерския университет, според която в много от градовете в „Западна” Германия между 55-70% от децата до 6-годишна възраст са от мигрантски произход. Изрази очакване, че скоро немците в доста области ще бъдат в малцинство.

Тя бе убедена, че „Проект/ът/ за замяна на немското население” е реалност, а не конспиративна теория.  Технологиите ликвидират ниско квалифицирани работни места, а стара Европа създава безсмислени работни места по морални и политически мотиви (вж. David Graeber, The Guardian, May 23, 2017). Гузна екс-колонизаторска съвест?

Колко актуално и за България и нейната управляваща камарила звучеше апелът на Кристина Баум „Да не мислим само до следващите избори!” И старата истина, че Родина означава обичайни жизнени норми и традиции. А сред тях е безспорно пълното равноправие – и в семейна и родовб среда – на жените. Хуманност и трудолюбие!

Наскоро шефът на Фронтекс критикува Pro Asylи аналогични просоросови и под. НПО-та, спасяващи нелегални мигранти в Средиземно море, че окуражават трафикантите на хора. На Сорос не бяха спестена сериозна критика нито в Будапеща, нито в Израел, но сервилните ни политшушумиги тихомълком изтеглиха проекто-измененията и допълнения към съдебния закон за забрана на външно финансиране на магистратските съсловни НПО, подозирайки „антищатска насоченост”.

В нова Европа, обаче, интелигенцията е настръхнала срещу кроежите на рожби от междурасов промискуитет за изкуствено създаване на симплифицирана, още по-лесно манипулируема и по-тъмнокожа Европа. И  реагира, създавайки неказионни НПО, като напр. в Чехия SOS (= Stop на нелегалните преселници; Ochota = готовност за спазване на чешките закони, правила, навици и обичаи; System = система за бърза и ефикасна интеграция). Името ми  звучи твърде чешки-патриотично, за да може да бъде сегмент от паразитиращите върху мигрантската индустрия НПО-та. Логично, по Земановски и Орбански, звучи видеозаписа на председателя на SOS: „ Ако ние (чехите) не определим правилата на мигрантите, те ще ни ги определят. Нямаме минало на колониална сила, които следва да понесат конструкциите на моралния дълг спрямо третия свят. Не сме длъжни да изпълняваме обещанията и прищявките на политици на чужди държави, които ние не сме избирали. Не сме расисти, но не и глупаци, които биват ползвани за насилствено приемане на чужда воля под маската на единство на Европа и международна солидарност. На това ни учи и опитът ни от социализма”.

Какво по-ясно от това? А защо България да не определя броя на мигрантите, които биха ни били нужни? А дори и след като ситуацията в Сирия и Ирак, според непретенциозната информация от наши медии, върви към нормализиране, защо нашето герберо-патриотично правителство не заяви категорична позиция срещу приемането на ислямските нашественици? Граничното заграждение от юг се превърна в обект за посмешище дори в Сталинко-Габриелски Брюксел. Имайки известна експертиза за угодничеството на родната политическа върхушка, не би било изненадващо, ако срещу обещания за финансови потоци към общините страната ни се утвърди окончателно като гетото на Европа за ислямски мигро-безделници за сметка на неотстъпчивата Вишеградска четворка и други държави-членки на Европейския съюз.

 

19 август 2017 г.                              

                                                                                    д-р Огнян Гърков, л.д.р. посланик

ogniangarkov.blog.bg

            




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736314
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031