Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2017 22:37 - Скандал! Депутат Уличи Бойко Борисов и още 11 от ГЕРБ в КРАЖБИ ЗА МИЛИАРДИ! ЦРУ ПОКРИ СЛУЧАЯ! Ето Защо! http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандал! Депутат Уличи Бойко Борисов и още 11 от ГЕРБ в КРАЖБИ ЗА МИЛИАРДИ! ЦРУ ПОКРИ СЛУЧАЯ! Ето Защо!   image

Депутатът олигарх от ДПС, който преди няколко дни подаде сигнал до US-посолството, че български бизнесмени, политици и министри перат пари и източват държавата, днес е влязъл в конкретика, като е разкрил с документи имената на 12 корумпирани политици, съобщи преди минути „Фрог нюз“

Сред опозорените имена е и това на премиера Бойко Борисов. Сред 12-те двама са били министри в предишни кабинети, а един е член на сегашния кабинет. Корумпетата получавали грамадни подкупи в течение на много години, за да осигуряват чадър за незаконно забогатяване на определени „бизнесмени“ чрез груби нарушения при възлагането на обществените поръчки, при лицензионната дейност и за да не се проверяват бакиите на лица и фирми, свързани с ГЕРБ и ДПС.

Депутатът, който е дал информацията на американските тайни служби също е бил замесен в такива схеми за незаконно забогатяване. Той обаче пропял, за да се превърне в защитен свидетел и да се измъкне сух от цялата каша.

Представители на US-посолството и тайните служби обаче нямат намерение да си мръднат и пръста. Източник на Скандално.нет цитира реплика на американски дипломат, която гласяла, че не може да се има пълно доверие на информацията, която „неизвестният“ депутат от ДПС им предоставил.

Извършеното от US-службите у нас предварително разследване изкарало на бял свят факта, че въпросния депутат в своите „разкрития“ е назовал реално съществуващи случаи на кражби и измами. Но посочените имена на извършителите били не на оповестените пред щатските тайни служби политици, а на други хора, които също били политици.

Назряващия скандал е туширан овреме, за да не се навреди на добрите отношения между София и Вашингтон.

Така става в България. Дори на US посолството и директно на ЦРУ да се подаде информация с доказателства за вихрещата се огромна корупция и незаконно обогатяване по върховете на властта в България, тя ще бъде заметена в името на „добрите“ отношения.

Само че наистина добрите отношения предполагат съвсем друга реакция от страна на американските тайни служби. По простата причина, че те имат пълната възможност да „преборят“ всякаква корупция в нашата страна. И то само за броени седмици. Ако за това, разбира се, има добра воля.

Вместо да изкоренят из основи ширещата се корупция по върховете, „спецове“ като гробокопачът на българската икономика Ричард Ран имат нахалството да се завръщат в България с обвинения, че не съумяваме да се справим с корупцията и затова живеем зле.

Ами как да се справим с каквото и да било, като нашите „добри приятели“ янките, в комбина с така наречения Европейски съюз, унищожиха българските тайни служби, полицията, армията и т.н. И го направиха с едничкатацел да съсипят държавата, за да имат само те монопол върху информацията кои от политиците ни крадат с пълни шепи от държавната софра. И съответно с тази компроматна информация да ги държат на къса верижка. За да може нашенските мекерета да изпълняват онова, което е изгодно за американските интереси. Не за българските.

От тази новина не може да не ни споходи и подозрението, че US-спецовете са разпънали силно сенчест чадър над далаверите на премиера Бойко Борисов. Затова именно ЦРУ-агентурата изведнъж започна да твърди, че „други“ политици били замесени. Не тези, които първоначално бяха обявени. Следователно и Борисов е чист като сълза. Само че далаверите, за които знае целият български народ са налице и изцяло от компетенцията и с личното участие на Винету.

Всички помним аферата: „Ало, Ваньо“. Две седмици по-късно собственикът на фабриката за бира „Леденика“ умря от… „инфаркт“. А бившият шеф на митниците Ваньо Танов извади по-голям късмет и се покри. Изчезна от хоризонта.

Помним и аферата с градския прокурор Кокинов, който отиде на крака при Борисов в Банкя да нищят разни далавери. Но вместо Борисов да бъде подведен под отговорност, го отнесе само Кокинов, който се наложи да си подаде оставката. А българските тайни служби най-неадекватно се поинтересуваха не от скандалното съдържание на разговора между Борисов, Кокинов и Найденов, а от това как било изтекло това съдържание в медийното пространство.

При такава „борба“ с корупцията, президентът Радев е много прав когато заяви в прав текст, че няма политическа воля за справяне с престъпното забогатяване по върховете на властта.

И така ще бъде, докато народът си мълчи. Skandalno.net

Още информация:  Вижте тук!       И Тук!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701543
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031