Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: georgesavoy
Категория: Политика
Прочетен: 896111
Постинги: 205
Коментари: 522
Гласове: 178
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
04.08.2010 01:24 - Мангалска безнаказаност - с Брюкселска благословия -до кога ще траем
Автор: georgesavoy Категория: Политика   
Прочетен: 23467 Коментари: 44 Гласове:
25

Последна промяна: 19.03.2011 01:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Трябва ли да се плащат детски надбавки за повече от три деца

На този линк декларирайте своята българска принадлежност!
polls.bg/poll/id/trabva_li_da_se_plashtat_detski_nadbavki_za_poveche_ot_tri_detsa-520

Материалът е от форумът на abv.bg
автор zeer streng извън, България

 
Цигански изтъпления


На 31.08.2001 двама цигани изнасилиха и убиха 81-годишната Виргиния Манафова в дома й на ул. “Люляк” в столичния кв. “Горубляне”.

Пияна циганска компания нападнала в Шумен екипа на линейка, дошла да спасява ромче, получило епилептичен припадък, оплакаха се пред журналисти лекари от Спешна помощ. Аргументите на циганите бил, че линейката се е забавила много.

През ноември 1991 г. трима пловдивски цигани нападнали и заклали младеж. Казва се Диян Петков и е син на директорката на музея на Ботев в Калофер – Атанаска Петкова.

Пак през ноември в Бургас е заловена банда от четирима цигани, които издебвали ученички при излизането им от училище, отвличали ги и ги изнасилвали.

През март 1992 г. банда цигани започнала да гони и бие с палки минувачи в столичния Ж. К. “Люлин”.

През април 2000 г. в село Мечка двама цигани застреляха с ловна пушка в собствения му дом 59 годишния Найден Тимневски. Полицията до днес не смее да открие убийците.

Справка от БДЖ сочи, че за 2000 г. цигани са извършили 147 нападения над влакове. Всички влакове, преминали през населения с цигани столичен квартал “Факултета” са със счупени стъкла.

На 28 декември 1990 г. циганинът Емил Иванов от Видин убива с нож двама българи и ранява тежко трети.

През 2001 г. двама пияни цигани пребиха от бой без никакъв повод лекаря на с. Вълнари, Шуменско.

През април 1995 г. четирима цигани отвличат от железопътна спирка софиянка, смазват я от бой, заплашват я с нож и я изнасилват.

През юли 2001 г. шестима цигани от Долни Чифлик, Варненско изнасилват 16 годишно българско момиче.

През август 2001 г. шестима турски цигани се гаврили пет дни с 19 годишно момиче. Техният сънародник 22 годишният Гюнайдин пък блудствал с три деца на възраст от 8 до 10 годинки.

През декември 1994 г. сливенски цигани пребиха журналистката Веселина Седларска, кореспондент на “Стандарт”.

грабеж в градинката при църквата “Св. Николай” в София, където двама цигани нападат 43 годишен мъж. Скъсани черва, спукан черен дроб, разкъсан далак, счупени лицеви кости

През септември в Сливен 1995 г. циганин изнасилил медицинска сестра, бременна в седмия месец.

Две седмици по-късно в полето край новозагорското село Баня трима цигани изнасилили друга бременна в седмия месец жена, като пребили от бой нейния баща.

През октомври 2001 г. в Шумен четирима цигани изнасилили млада жена и се гаврили с нейното бебе.

През 1991 г. в с. Дерманци, Ловешко трима цигани изнасилили две момиченца - на 13 и на 16 години.

През септември 2001 г. се стигна до масови сблъсъци между българи и цигани в Самоков. Причина е изнасилването на 17 годишно българско момиче от шестима цигани. След побоищата са арестувани 17 българи и нито един циганин. На всичко отгоре циганите не спират да заплашват: “България ще стане Косово!”

През ноември 1991 г. двама цигани нападат младеж и девойка. Пребиват младежа, изнасилват девойката. После започват такива инквизиции, пред които бледнее средновековната инквизиция. Счупват й ребрата, изкъртват й зъбите, разкъсват й вътрешностите с кол, откъснат от близкото дърво. Садистите бяха заловени и осъдени. После високохуманният ни президент, дисидента-марксист Желю Желев благоволи да ги помилва.
През 2005 г. цигани пак убиха човек в “Захарна фабрика”
Бандата роми смяла от бой Стоил Василев и двамата му приятели, човекът починал на път за “Пирогов”
Цигани убиха с юмруци 6-месечното си дете. Пеленачето било прието в болницата с кръвонасядания и хематоми
Циганин преби двегодишно дете в Батак. Момчето е настанено в местната болница с хематоми в областта на корема и краката, според лекарите нямало сериозна опасност за живота му.
57-годишен инвалид от Габрово е експлоатиран от циганско семейство, информира БНТ. Десет години ромите малтретирали Борис Кръстев, който е освидетелстван като напълно нетрудоспособен и нуждаещ се от чужда помощ. По случая е подаден сигнал до Районна прокуратура - Габрово.
Шестима цигани, извършили кражба на железопътни релси, бяха заловени от ченгетата във Велинград, съобщиха вчера от полицейския участък в града.
Сливен. Полицай бе ударен при опит да прекрати скандал в сливенския ромски квартал “Надежда”, съобщи за радио “Фокус” - Сливен говорителят на сливенската полиция Георги Шейтанов.
На 1 август 2005 г. циганска банда пребива 73-годишен мъж и петима други, след като нападна с колове и лопати къщата им в Елин Пелин. Екшънът се разигра в спор за дребна сума пари. Пребитият старец Георги Талашмов е приет в Окръжна болница със сцепена с лопата глава и счупен пръст.

Циганин изнасили дете след запой. Момичето е настанено в болница с контузии.

Циганинът Алекси Х. (24) изнасилил брутално 11-годишно момиченце в къщата си в село Ковачевица, община Лом. След нечовешката гавра детето е било настанено в болница с контузии. Жертва на сексуалните мераци на бруталния циганин станала П.К., четвъртокласничка в селското школо.

Ловешките полицаи са заловили 15-годишно момче от ромски произход, убило 84-годишна баба и отрязало ухото й. Непълнолетният убиец е заловен в 9 часа вчера сутринта в ромската махала Кошарите в село Бресница. Кина Йотова е намерена мъртва в дома й от съседка на 11 ноември. Жената е наръгана с нож в сърцето, след което е отрязано едното й ухо.

Циганин отново кла безскрупулно при възникнала свада на Женския пазар в столицата, съобщиха вчера свидетели на касапницата. Румен Димов (33) от Карнобат развъртял грамаден нож срещу компания, пийвала си пред кафене на софийския пазар около 21,30 часа във вторник.

На 23 май 2005 г. цигани убиха професор Станимир Калоянов. Банда от около 70 души нападнаха заведение в Столичният квартал “Захарна Фабрика” при което бяха пребити собственикът на заведението, жена му, както и всички гости на частното парти по случай Абитуриентски бал, между които и професор Калоянов, който в последствие почина в болницата.

На 2 юли 2007 г., в Петрич е убит един човек и още 17 - ранени при престрелка, избухнала в циганския квартал "182" на град Петрич. Загиналият е 23-годишният Валентин Стойков.

На 4 септември 2006 г., в Асеновград загиват двама съпрузи при масово сбиване на цигани в центъра на Асеновград.

На 19 август 2006 г. Полицай е ударен с камък при опит да се въдвори ред при масов бой между цигани край гр. Казанлък. Скандалът между циганите от казанлъшките махали “Казмера” и “Кармен” завършва с пожар, четирима ранени, от които единият с опасност за живота, и четирима арестувани. Метални тръби, селскостопански вили и коси, ножове и счупени стъкла са иззетите от полицията оръжия на побойниците.

На 3 август 2006 г., в Димитровград, около 100 цигани оказват съпротива на полицията в Димитровград при опит да бъдат проверени три каруци. Органите на реда установяват, че в трите каруци в ЖК "Изгрев" са натоварени две железопътни релси, които са карани за предаване в изкупвателен пункт за цветни метали. По време на инцидента е ударен полицейски автомобил Опел Астра.

На 10 юни 2006 г., в Пловдив загива жена при сбиване между цигани в пловдивския квартал "Столипиново". Сбиването е между два цигански рода. Повод за кавгата е друг смъртен случай от началото на юни, когато мъж от едната фамилия не могъл да се разбере с други трима посетители на кафене, каква музика да слушат.

На 14 май 2006 г., в Лом, стотици цигани се бият с камъни и бутилки. Две враждуващи от години цигански банди, едната предвождана от Таси М., а другата от Николай И., влизат в разпра за пари. Разделени на два лагера, стотици цигани се замерят с камъни и празни бирени бутилки.

На 2 януари 2006, в Плевен, хората на Красимир Каракачанов от ВМРО заплашват със саморазправа двама цигани от града, които на 25 декември са ограбили и убили 29-годишния Милен Йорданов. Той е бил член на движението в град Пордим. Тялото на мъжа е намерено до контейнер за смет в града. 28-годишният Симеон Б. от Плевен и 25-годишният Недялко А. от Долна Митрополия са задържани. Те откраднали от Йорданов 40-грамова златна верижка и 100 лв. ВМРО настоява двамата убийци на Милен Йорданов да получат бързо и строго наказание от закона.

На 22 декември 2005 г., във Видин, малко преди полунощ бе убит бившият шеф на РДВР-Видин, полк. Вълчо Вълчев. Установено бе, че смъртта му е настъпила вследствие на множество контузии рани по главата, нанесени с тъп предмет. След разследване, полицаи от крайдунавския град задържат двама цигани от Видин като заподозрени за извършване на престъплението.

На 14 декември 2005 г., в София, главен сержант от столичната полиция бе нападнат и пребит от цигани роми в кв. "Захарна фабрика". Нападателите взимат от него личното му оръжие, документи и пари. Полицаят е нападнат в гръб и удрян с твърд предмет по главата и тялото.

На 12 декември 2005 г., отново в София, двама полицаи са ранени при масово сбиване с цигани в столичния квартал Факултета. Инцидентът става в района на последната спирка на трамвай 10. Двамата пострадали полицаи са откарани за преглед в "Пирогов". Униформените се отзовали на сигнал за отвличане и изнасилване на момиче. Когато полицейският патрул засича колата, с която най-вероятно е отвлечено момичето, живеещи в околните къщи ги нападат. Патрулът е замерян с камъни и бутилки.

На 10 октомври 2005 г., в град Тервел, 12 младежи на 18 и 19 г. са пребити от банда пияни цигани в Тервел. Децата празнували рожден ден в помещаваща се в сградата на Автогарата сладкарница. В резултат на инцидента едно момиче е откарано в болница в безсъзнание. Циганите нападат и полицаите притекли се на помощ на децата.

На 14 септември 2005 г., в Габрово, цигани и полицаи се сбиват на Габровския пазар. Униформен служител на реда е ударен жестоко в гърдите. От джобовете на бременна циганка са иззети метален "бокс" и нож.

"Роми искат да палЯт болница"
в."Труд", 18.10.2004 г.:

"Заради смъртта на родилка, стотици роми и турци от пловдивския квартал Столипиново викаха: "Ще запалим болницата, смърт на докторите." Мария е починала от сърдечно заболяване, заяви д-р Никола Дренски, завеждащ АГ отделението на болница "Св. Мина"."

"Цигански барони от Върбица пребиха магазинер с вериги"
в."Борба", 2.10.2000 г.:

"Митко Николов, 36-годишен магазинер от Горски Долен Тръмбеш лежи в болница с 11 шева на главата, счупена ръка и множество синини и отоци, защото защитил честта на съпругата си от циганско нашествие от съседното село Върбица. Съпругата му също е в болница за изследване, защото мургавият наказателен отряд я е инжектирал с неустановен до момента серум."

"Цигани тероризират квартал в Бургас"
в."Монитор", 3.06.2004 г.:

"Граждани, живеещи в кв."Меден рудник" в Бургас разказаха как циганите абсолютно безнаказано ги пребиват и ограбват в домовете им, докато полицията и общинските власти в Бургас нехаят за престъпността. "Нямаме вече на кого да се оплачем, живеем зазидани зад четири стени, снимайте къщите ни да видите как сме се оградили като в концлагер с кльонове."

"Цигани гнусно изнасилиха младеж"
в. "Нощен труд", 19-20. 06.2003 г.:

"Нечуваната гавра потресе пазарджишкото село Церово. Пострадалият е настанен в психиатрия с тежка депресия."

"ЦЯло село трепери от убийство за 3 овце"
в."Новинар", 6.02.2002 г.:

"Дядо Нико се е борил за животните, затова са го заклали, казват в Горица. Тука скоро няма да е българско, а циганско, нареждат и залостват още по-яко портите си неколцината българи в Горица. Биха ни много, много ни биха. Крещяха: давайте парите и златото. Молим ги - ей там в оня халат на закачалката има някой лев, вземайте и ни оставете живи. Единствено това успяла да промълви баба Руса, когато дошла в съзнание."

"Цигани изнасилиха зверски млада жена"
в. "Нощен труд", 30.04.2004 г.:

"Извергите й се изреждали в храстите, ритали я в главата и ребрата. Двамата мургави бандити я млатили жестоко в столичния кв.Западен парк."


"Превръщат циганите в преЧка за интергрирането ни в ЕС"
в."Монитор", 12.02.2004 г.:

"На всяко лице от цигански произход у нас се предоставят над 200 лева, отделно от социалните помощи и загубите за страната от извършваните от тях престъпления. В годишния доклад на ЕК се внушава наличие на "ромско малцинство" и нарушаване на колективните му права. И то в противоречие на чл.1 на Маастрихския договор от 1992 г. и чл.6, пар.1 на консолидирания договор за ЕС от 1997 г., които постановяват зачитане на индивидуалните права на човек, без да уреждат статут на никакви "малцинсттва" в държавите-членки. Такива уредби няма нито в приетата през декември 2000 г. в Ница Харта, нито в Европейската конституция от 2003 г."

"Българи: Къде да се запишем за роми?"
в. "Труд", 1.06.2005г.:

"Къде да се запишем за роми, за да не си плащаме и ние тока", се питаха вчера българите в Пловдив, след като Доган пусна "етнически" ток в Столипиново."

"След 45 г. българите малцинство"
в. "24 часа", 4.06.2005 г.:

"През 2050 г. българският етнос остава в малцинство, а роми и турци ще наброяват 3,5 млн.Това съобщи проф.Иво Димитров от Медицинския университет в Пловдив. На този фон вместо стимулираща, у нас се провежда рестриктивна политика, заяви ученият."

"BG изнасилваЧът - осми в света"
в. "24 часа", 15.12.1995 г.:

"България е на осмо място в света по брой на изнасилени жени според доклад на ООН. Най-често насилниците са цигани - 88 на 100 000 са посягали на жена. Следват ги турците. "


"Азис се Чука с мъж в църква"
в. "Шок", 8-14.09.2004 г.:

"Азис стигна дъното на извращенията си, като засне хомосексуален клип в църква! Гейсимволът на фолка извърши полов акт с бодигарда си Ачо пред олтара на манастирска черква. Според експертите от СEМ клипът е кощунствено светотатство."

"Роми от Камено: Продажбата на бебета? Това ни е бизнесът!"
в."Морски труд", 10.08.2004 г.:

"Поне 10 жени тази година тръгнаха да раждат за пари, твърдят в циганската махала. В Гърция "ценоразписът" се движел между 10 000 и 15 000 евро. Запознати твърдят, че каналът за износ на бебета действал още от 1992 година."

"Село въстана срещу цигани"
в. "24 часа", 9.04.2000 г.:

"Дано се събудим живи, кръстят се в плевенското село Мечка.За ден и половина 550 от всичките 700 българи са се подписали за принудителното изселване на 300 роми. Сутрин децата ни се залисват със странна игра - броят колко крави и пиленца са откраднати от дворовете ни, разказват потресени родители. От 400-те къщи всяка е разбивана поне четири пъти."

"Село трепери от циганска вендета"
в. "Новинар", 24.07.2003 г.:

"Роми нападат с метални трупи и дървени сопи в шуменското село Новосел. Те твърдят, че спрели в селото да си купят бира, а местните ги нападнали. Секачите пък са вдигнали ръце от крадците на дърва. В началото на месеца били задигнати 200 кубика за около 6000 лева."

"Цигани грабЯт пЯсъка от дигите"
в. "Нощен труд", 8-9.08.2005 г.:

"Група цигани са задигнали чували с пясък от дигата на язовир Джаком мост край Ихтиман. Местното кметство е засипано с жалби за кражби. Мургавите влачат капаци на шахти, железа, кабели и строителни материали от къщите на евакуираните."

"Цигани линЧуват горски в Самоков"
в. "Труд", 4.12.2004 г.:

"Цигани-крадци на дървесина от Самоков, пребиха двама горски служители, сигнализира шефът на регионалното управление по горите Милко Христов. От началото на годината четири побоя са извършени в Самоков над горски от цигански банди. Според лесничеи местните роми изсичат незаконно между 500 и 1 000 кубика седмично."

"СелЯни плашат крадци със саморазправа"
в. "Труд", 9.04.2000г.:

В плевенското село Мечка се чувства огромно напрежение. Местните около 600 българи са убедени, че съселянинът им е убит при поредния цигански набег към стоката в двора му."Не ми казвайте нищо. Да вдигат циганите и в Странджа Сакар! Ако щат, и в Турция да ги пратят, но тук няма да ги оставим", крещи Петраки Цветков, чийто дом е обиран 36 пъти за последните 3 години."

"СелЯнин сложи хомот на крадец"
в. "Новинар", 24.10.2002г.:

"20-годишният Слави Благоев затворил циганин в обора си и му сложил хомота на кравата си в дупнишкото с.Крайници. Благоев приклещил в кошарата си 16-годишния ром Пламен Шолев за да признае, че е откраднал кравата и колелото му."

"Страшно е като в Аспарухово време"
в. "Сега", 17.03.2004г.:

"В с-Радиево има 25 окрадени къщи. Крадат гардероби, одеала, чаршафи, всичко наред, обяснява Димка Латинова. На Венче Христов пък му задигнаха всичките 20 кокошки. Селяните са пропищели от кражби и решили сами да се бранят."

"Роми грабят храмове във Варна"
в. "Стандарт", 14.03.2002 г.:

"Цигани откраднаха двете камбани на храм "Свети пророк Илия" във Варна. Вандалите разбили с камъни на парчета 100-килограмовата камбана, по-малката отнесли цяла, разказа потресен отец Петко Минчев."

Мургавите заплашват, че ако видят българин из улиците на града, ще го убият
Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
Масовото меле стана пред РПУ, автогарата потрошена

12 български младежи на 18 и 19 години от Тервел бяха зверски пребити от 30-ина пияни цигани в нощта срещу неделя, алармираха пред "Монитор" потърпевшите.
Младежите празнували рожден ден в помещаващата се в сградата на автогарата сладкарница. "Изобщо не разбрахме как се започна. Празнувахме 18-годишнината на дъщеря ми. Бяха 6 момчета, 6 момичета и ние със съпруга ми. Около 1 часа след полунощ едно от момичетата реши да си ходи. Едно от момчетата излезе да го изпрати. На улицата имаше цигани, които се връщаха от сватба. Мъж и жена от тяхната компания се караха. Изведнъж всички започнаха да хвърлят камъни и бутилки по сладкарницата. Изпочупиха витрините и прозорците на сладкарницата и на автогарата. Втурнаха се вътре и започнаха да бият жестоко децата. Няколко мъже хванаха едно от момчетата и започнаха да го душат и да го ритат. Децата пищяха като обезумели. Само дето не ни убиха. Чакахме да умрем в единия ъгъл на сладкарницата", разказа пред "Монитор" Веселинка Георгиева, стопанисваща заведението.
Едно от момичетата изпаднало в безсъзнание. Наложило се да остане под наблюдение в болницата в Тервел.
Масовото меле се разиграло точно пред сградата на РПУ-Тервел. На помощ на тийнейджърите се притекли и полицаи. Циганите се нахвърлили и срещу тях. Мургавите заплашвали, че ако видят българин из улиците на Тервел, ще го убият. Преди известно време циганите нанесли побой на служители на местните структури на Горското стопанство и на "Електроразпределение", но нямало подведени под съдебна отговорност. Няма задържани цигани и след жестокия побой в сладкарницата в нощта срещу неделя.
Децата са ужасно изплашени. Всичките 12 са с натъртвания и наранявания. Български семейства се страхуват да пускат малчуганите на училище заради безнаказаната агресия на циганите в Тервел. Вчера служители на полицията разпитваха свидетели и участници в инцидента.

СТАТИЯ ОТ ВЕСТНИК МОНИТОР

Цигани откраднаха купела от църквата “Св. Петка”
НИКОЛАЙ КРЪСТЕВ
Цигани откраднаха и унищожиха купела за кръщения от централната пловдивска църква "Света Петка". Дръзката кражба е била извършена в събота около 14 часа, когато в храма е имало хора.
Разкриването на крадеца е станало по показанията на просяци и продавачи на цветя около църквата. 26-годишният Красимир Я. също бил между тези, които протягат ръка за милостиня пред храма. Той изнесъл купела спокойно, а намиращите се в Божия дом хора не разбрали, че става дума за кражба. Часове по-късно полицията е задържала и Румен А. в дома му на улица "Крайна" в "Столипиново". Той се занимавал с изкупуване и препродаване на отпадъци. Преди униформените да пристигнат Румен вече бил смачкал и нарязал купела.
Срещу двамата жители на "Столипиново" са образувани бързи полицейски производства.
Откраднати са и две старини камбани с общи тегло 300 кг от черквата в трънското село Пенкьовци, съобщи РДВР в Перник. Те били изработени от бронз. Срязани са с оксижен от шестметровата камбанария. Черквата се намира извън селото. За последен път хората се събрали тук на храмов празник на 15 август.

Прочетете статията на първа страница на Великотърновския вестник "Борба" от 14 септември.
В това село българите са подложени на непрекъснат терор. Всяка българска къща е ограбвана по няколко пъти.
Дори в един дом, след като са ограбили и потрошили това, което не са могли да вземат, накрая мангалите се изходили по голяма нужда в средата на стаята!!!!
А кмета, за да спаси своята къща и кожа, е в дружески отношения с мангалите. И вместо да защити българите се изказва в защита на циганите, макар да са откроднали и неговите две кози!
И полицията нищо не прави!!

Крадена картина на Тициан в циганското гето на Ст. Загора

Тумба от 100 цигани се качи без билети вчера в 5:53 ч. На гара Розино в пътнически влак от Карлово до Златица. При извършената от началника на влака проверка се оказва, че тези пътници нямат билети за пътуване, съобщи БДЖ. Циганите отказали да си платят глобите. Тогава началникът на влака е бил принуден да се обърне за съдействие към Транспортна полиция и служителите на РПУ в Златица. При намесата на органите на реда в гара Копривщица от влака са свалени около 67 цигани, а останалите успели да избягат. Това е втори пореден случай на голяма група нередовни пътници в същия влак. На 27-ми септември около 200 цигани пак се качили от гара Розино и при проверка на билетите отказват да заплатят санкцията за нередовни пътници.

На 10 септември ромски банди поставиха на релсите на 2 влака в Софийско камъни и гуми. Един вагон от товарен влак в района на Биримирци–Подуяне Разпределителна дерайлира.

Това е вторият инцидент с нарочно сложени препятствия на релсите в междугарието за един ден, съобщи БДЖ. Час преди това товарен влак се удари в барикади, струпани от роми. За последните 3 дни са регистрирани още 3 подобни случая в това междугарие и 3 - в Искър-Подуяне. И двата района са в непосредствена близост до ромски квартали.
Също днес четирима роми бяха задържани в района на консервния комбинат в Бойчиновци в момент на демонтиране на железопътни релси от линията, предаде Actualno.com. Освен с барикади и с кражби, ромите атакуват БДЖ и без билети. На 9 септември следобед стотина роми се качили в пътнически влак от Карлово за София. Те отказали да си купят билети, поради което влакът бил спрян извънредно.



11.02.2008
Цигани разграбват секретно поделение Частни охранители и полиция – безсилни пред наглите набези на ромите.
Закрито секретно поделение в Горна Оряховица е подложено на масови ромски набези. Мургави тълпи са започнали да „обезкостяват” бившето свързочно поделение 34010, закрито в средата на м.г.

Поголовно се краде желязо за скрап и дървен материал за огрев. Напълно са опразнени складовете на бившето поделение на ВВС 36890, чиито район е бил придаден към свързочниците през 1995 г. Двете поделения са с обща площ над 300 дка и по договор с МО се охраняват от софийската фирма “Люкримгард” ООД. На смяна дежурят по трима охранители, които не смогват да се справят с набезите. Ромите са много мобилни, агресивни, вадят брадви, а ние нямаме право да използваме газовото си оръжие, разказа един от охранителите.
Положението е жестоко, поделението се напада от тълпи по 30 до 50 роми, които вадят ножове и замерят с камъни охранителите, призна Милчо Великов, началник на отдел “Управление и разпореждане с недвижими имоти” на Министерство на отбраната в Плевен, където е зачислена собствеността на поделението. Това е стихийно бедствие, което очаквахме след Нова година, когато спряха социалните помощи и ромите от съседния квартал “Калтинец” тръгнаха масово да крадат желязо от имотите ни, коментира Великов и нарече случващото се цигански тайфун. Великов разказа, че е имал случаи, когато роми, нападащи закрити казарми, са връзвали и пребивали охранителите.
Наш екип безпроблемно влезе от единия край на поделението през откраднатите метални пана на оградата. Складовете наистина са вандалски плячкосани. Избити са прозорци, металните врати ги няма. Тук там се въргалят ръчни нападателни гранати от Втората световна война, корозирали бракувани лимонки, противогази и кубинки, все още неоткраднати дървени скари. Грабителите не прощават дори и на стените и ги къртят, за да извадят пръчки от арматурата. В една от казармите открихме коженият дневник, в който са записвани изходящите телефонограми на поделение 36890 от април 1989 г. до закриването му. Тетрадката незнайно защо не е предадена на военния архив и слава Богу не беше изгорена от крадците.
До портала на поделението се натъкваме на складирани над половин тон стоманени радиатори, врати, скари, части от осветителни тела, дори рамки от легла. Те са били задигнати, но после върнати от полицаите след обиск в пункт за вторични суровини в района.
Полицейските наряди около закритите военни поделения са засилени, заяви главен инспектор Иван Милев, началник на РПУ Г. Оряховица. За часовете, които прекарахме вътре и около закритите поделения, не видяхме полицейски патрули.






Гласувай:
25


Вълнообразно


1. анонимен - България я предаде правителство след правителство
04.08.2010 01:42
Ами като няма управление. На тия хора се плащат по 4000 лв месечно да мижат с очи. Такова чудо по света няма. Уверявам ви. Аз поне не съм виждала1
цитирай
2. semtomovi - НАГРАДАТА ЗА ЕДНА СЕЛСКА УЧИТЕЛКА заделяла от залъка си за да има дом
04.08.2010 01:49
През 2004-2007 г. бе рекетирана бившата пенсионирана учителка Първолета Цекова от с. Мърчево да продаде къща на 2 етажа, кухня, стоп. постройка, гараж и двор от 3 дка от инвардиращите бивш бълг. квартал съседи цигани - за 1000 лв. Тя отказва. Постройките й се ограбват в продължение на години всяка нощ пред нея. Свалят врати, прозорци, керемиди, мрежата, пред кухнята й съседите й-роми й изхвърлят и трупа на умрелия си кон и в стаите й нанасят покъщнината й на височина 1,5 под формата на леш. Жената си разбива от страх сърцето. Попада в болница, през което време домът й е доуграбен. Първолета Цекова търси 2 години да доведе кметът на с. Мърчево, който отказва под разни предлози, но според съселяните си "не смее да изгуби ромските си избиратели". Полицай от гр. Бойчиновци я успокоява "да изчака 4 години да й върнели нещата". Първолета Цекова почива от мъка в страчески дом. Роднините на г-жа Цекова дават по 500 лв за телефон месечно да търсят телевизионна камера да снима репортаж. "Не смеем, ромите ни чупят техническото оборудване и камерите" - отказва й дори телевизия Скат.
Поздравления за темата! Съгласна с първия постинг! Що не дойдат тука в Швеция да убиват. Веднага ще им спретнат принудителните инжекции с невролептици и ще ги изкарат в инвалидни колички. Ама на Брюксел не му пука нито за Швеция нито за ромската престъпност.
цитирай
3. lambo - Няма да спра да повтарям
04.08.2010 01:56
МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас на родителите !

И до 3-то РАЖДАНЕ.

ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...
цитирай
4. semtomovi - Еми то се е заправило вече Ромското Косово ама вие слепци ли сте?
04.08.2010 01:59
Ами тая Брюкселска Благословия Ви спретва Ново Косово по Български. Америк. бази са се и те настанили в Дъга. Като Доган се налапа ще почне да ги дели и Родоопите. Тогава Брюксел с ромските партии и с Шорошките организации ще ги въоръжат и ще ви спретнат едно Ромско КЛА и УЦК от Северо-Запад и от др. места.

Да Ви питам 20 години защо блеите и се правите на ударени от мълния, слепи и глухи!
цитирай
5. semtomovi - До нр 3
04.08.2010 02:02
Вижте какво, в Швеция тук Застр. каса, Соц. служби и разни техни доктори ми четат 6 г. конско защо съм родила третото си дете, и не съм го била абортирала.

Хубава антиславянска политика имат шведите. Ама тя не важи за роми и албанци. Имам съседи албанци с 15 деца, на тях не вярвам да са досаждали дори. Много ги уважават там тия двете групи. Да слушат и да се изнасят на север при приятелите си.

Аз просто се чудя как живеете и оцелявате да делите села и градове дето постоянно се разхождат мъже и жени с куки и с ножове в ръце пред очите на полицаите. Дето между блоковете сноват коне и каруци с крадени врати и прозорци, сено от вилните зони, без общинските съветници и полициите да ги закачат. Това шведите тук никога не биха го позволили да им инвардират разни соц. групи улиците и зоните около кофите. Тая незаконово-крадена изкупвателна скрапове търговия също тр да бъде забранена. Вие си ги знаете тия неща Но нехаете. Нехаете за живота ви, за имуществото ви, говорите за толеранстност в условията на гражданска война! Вие сте луди господа управници!
цитирай
6. semtomovi - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВТОРА ШИПКА
04.08.2010 02:16
Предлагам да Направим ПАНТЕОН-МУЗЕЙ на Ромската престъпност с историите и имената на жервтите!!! Само така светът ще забележи Геноцида над българите в България!
цитирай
7. eien - Оше много може да се добави към тази
04.08.2010 04:39
безнаказана вандалщина.
Ужассссс....
цитирай
8. анонимен - Най-голямата грешка на Българина е ...
04.08.2010 06:44
Най-голямата грешка на Българина е че се мъчи да стане Европеец и затова плаща с унижението си. Тая Чавдарска мазмантия, окупирала столицата е виновна за всичките ни беди от 50 години насам. В Турско бяха с турците, след Освобождението се кланяха на Германците, след 9-ти на Руснаците, а от 20 години - на фалшивата Европа. Защо ли? Защото, те никога не са били Българи. Те са племе, подгонено от Куманите и натирено от Киевския княз в България през 1036 год. Турците са тюрки и те са тюрки, нямат нищо арийско. Затова при тях няма Априлско въстание, затова при тях бяха предадени комитетите на Левски и самия Левски, затова те предадоха Бенковски. Те винаги са искали да властвуват и властвуват напълно от 60-те години на 20.ти век. Оправия няма докато те са на власт.
цитирай
9. анонимен - Отговорност
04.08.2010 07:30
Ако тая сган /цигани/ е можело да се култивира ,до сега да е направено !
Всички властимащи са информирани за всички случаи на зверствата им но си траят!
България си отива !
Още преди повече от 20 години Любен Дилов /баща/прогнозира ,че в този регион циганите ще доминират,а другите нации ще се претопят :(
Само национално отговорни личности имат шанса да променят статуквото !!!
цитирай
10. анонимен - леле,че страшно
04.08.2010 08:59
Всичко това става,защото сте ПУТКИ,затова!Да се воплиш по блоговете и да чакаш разрешение от чуждите как да си оправиш къщата,просто няма начин!В нашето село на два пъти пребиха мангали,и то жестоко,и вече никой не припарва тук!Полицията се пенявеше кой го е направил,но дотам!Вземи съдбата си в своите ръце и носи отговорност за деянията си,и всичко ще е наред!Толкова ли е трудно да се организирате и посред нощите да ги оправите!?Не е,ама чакате някой месия да дойде и ДА ВИ ДАДЕ!Е,така не става,просто няма начин!Нищо лично,да сте живи и здрави,по-малко се прехласвайте по европата и юесей,повече мислете за България!Всичко добро!
цитирай
11. анонимен - Е па у наше село цигани НЕМА!
04.08.2010 09:41
И че ме питате оти?
Е па оти, ядоя кьотек понеже тражеа цвенти метали у табано и една овца си счупи крако. Циганете беа смесено мъже, жени с деца.Обаче селанито се събраа и рекоа
теа овци ни ранат, а циганете само дупки копат и че падне и човек да се утепа.
И се реши гоненье и ако откажаа бой и оно як бой та да се не повръщаа. И те така и стана, ония отказаа и после беа до бърза помощ със счупени глави от криваците и се не върнаа.
Та мисля си, ако всички българи вземат да поступат немирните си съседи по описания начин, дали няма да ги вразумят за дълго време. Факт е че и до днес в селото няма заселил се циганин, както и в съседните понеже и те следваха светлия пример на наше село. И ТЕ ТАКА.....
цитирай
12. анонимен - Run&Gun
04.08.2010 10:08
Истината е само в оръжието , въоражени частни формирования и отстрел на мангалите до тяхното пълно ликвидиране.Проблема на нас Българите е че не сме организирани , ако имаше 1 здрава организация във всички крайща на Бг и всяка нощ да се заличава по едно гето - нещата ще се оправят за нула време.Ще го кажа на всички - докато не се обединим , въоражим и мобилизираме да трепем тая гад - никога няма да се променят нещата в нашата държава.Необходима е решителност и твърдост за справяне с проблема - в противен случай сме обречени на съдбата на юар , тоест мангалите ще ни вземат държавата.
цитирай
13. анонимен - Голяма грешка е, че циганите се с...
04.08.2010 10:20
Голяма грешка е, че циганите се смятат за хора. Те дори не са и мечки. Те са паразити - като бълхи, кърлежи
цитирай
14. анонимен - Я ВАШИТЕ ЮНАЦИ ДА НИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ!!
04.08.2010 11:03
анонимен написа:
И че ме питате оти?
Е па оти, ядоя кьотек понеже тражеа цвенти метали у табано и една овца си счупи крако. Циганете беа смесено мъже, жени с деца.Обаче селанито се събраа и рекоа
теа овци ни ранат, а циганете само дупки копат и че падне и човек да се утепа.
И се реши гоненье и ако откажаа бой и оно як бой та да се не повръщаа. И те така и стана, ония отказаа и после беа до бърза помощ със счупени глави от криваците и се не върнаа.
Та мисля си, ако всички българи вземат да поступат немирните си съседи по описания начин, дали няма да ги вразумят за дълго време. Факт е че и до днес в селото няма заселил се циганин, както и в съседните понеже и те следваха светлия пример на наше село. И ТЕ ТАКА.....

ХАХАХААААААААА!! БРАВОС!!!
цитирай
15. анонимен - . . . . . Виновна е държавата и сбир...
04.08.2010 11:34
.....Виновна е държавата и сбирщината наречена -политически елит.Идете в Германия и ги вижте мангалите-- по-тихи от водата и по--ниски от твевата.Парламентарните български негодници гледат на мангалите като на избиратели.Е, ясно е защо мангасарите могат да си правят всичко-- защото им се разрешава....И идете пак гласувайте за тази измет- българските политици!!!
цитирай
16. анонимен - Снощи гледам как група манговци ...
04.08.2010 12:13
Снощи гледам как група манговци "берат" жица, тухли и други блага и ги товарят по бързата процедура в каруци. Звъня на 6-то районно. Дежурния ми заявява - ами аз сега нямам кой да пратя. На километър по нагоре по пътя гледам един джип на 6-то с двама полицаи да си пият кафето и единия да се прави на тежък и да задява една мацка преминаваща по пътя като и говори глупости - категорично недопустими за служител на реда и то когато е в униформа.
Това драги ми съграждани се случва в милата ни родина Абсурдистан или по ново му - Мангалия
цитирай
17. bezprizvanniy - Предлагам да се увеличи капацитета ...
04.08.2010 12:16
Предлагам да се увеличи капацитета на затворите и да се даде на полицията поле за действие.
цитирай
18. анонимен - България се събужда, повече не бива ...
04.08.2010 12:43
България се събужда, повече не бива да се търпи това!!!!!!!!!!!
цитирай
19. gothic - Полицията ги е страх от мангалите. ...
04.08.2010 12:45
Полицията ги е страх от мангалите. Или им е наредено да бездействат, все тая. Народно опълчение му е майката.....
цитирай
20. анонимен - Европа реве за правата на циганите в ...
04.08.2010 12:50
Европа реве за правата на циганите в България с крокодилски сълзи, а Франция ги гони и никой не казва и дума за това.
цитирай
21. анонимен - 09,09,1944
04.08.2010 13:26
КОМУНИСТИТЕ РАЗВЪЖДАХА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО 45 ГОД ЦИГАНИТЕ КАТО ИМ ДАВАХА ГОЛЕМИ ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ ДОБАВКИ. ПОЛОЖЕНИЕТО ПРОДЪЛЖИ ПО ИНЕРЦИЯ И ПРЕЗ ПЕРИОДА НА Т.Н. "ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОМЕНИ" С ПОДКРЕПАТА НА ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ, ГЛЕДАЩИ САМО СВОЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ.
БЪЛГАРИЯ ПРОСТО Я УНИЩОЖИХА, ТЯ ВЕЧЕ НЕ ЩЕ ДА СЪЩЕСТВУВА.
ами какво друго да се пише ? - да пребъде БКП и соц.интернационализъм и световното масонство дето е решило да унищожи България !!
цитирай
22. анонимен - До автора
04.08.2010 13:26
Да си жив и здрав Ти не си виновен Просто в мрежата всеки идиот е свободен да пише каквото му хрумне
цитирай
23. анонимен - подарък от "демокрацията" ни
04.08.2010 13:59
Доживях й това!В България да не искаш да си българин!"Благодаря"на всички,докарали народа ни до този хал.
цитирай
24. анонимен - ПРОСТО Е ВРЕМЕ ЗА КЛАНЕ. . . ЗА КЛА...
04.08.2010 14:18
ПРОСТО Е ВРЕМЕ ЗА КЛАНЕ...ЗА КЛАНЕЕЕЕЕ. омръзнаха ми
цитирай
25. анонимен - Ханс. Предлагам:
04.08.2010 14:29
1. Циганите се страхуват единствено от бой и глад. Да се разреши боя при престъпления, дори да се регламинтира, за какво престъпление, колко тояги ще получи. Като в арабския свят. Да не се преследват хора, пребили циганин, заловен на местопрестъплението.

2. Да се спрат детските надбавки за повече от две деца, за да спрат да се плодят като кучета.

3. Защо ги преследват, като продават децата си? По добре ли е тези деца да гладуват, неграмотни и да се учат усилено да крадат?
цитирай
26. injir - Чака се капката. Да прелее чашата. . ...
04.08.2010 15:34
Чака се капката. Да прелее чашата...
цитирай
27. demonwind - Не го дочетох, защото
04.08.2010 16:05
ме хвана съклет! Ще чета едва когато в тая държава се появи една паравоенна партия и в ЗАПАДНИТЕ вестници лъснат заглавия от рода на "Половин цигански квартал покосен от куршумите на тежки картечници", "Българските "червени кхмери" запалиха живи над 1000 цигани, укрили изнасилвач в гетото си", "Наследници на Менгеле жънат кървава жътва в Столипиново" и др. подобни. Ама досега нито Болния Лидеров, нито т.нар. Расате, нито който и да е било досега не са направили нищо по въпроса. А в казармите има тонове оръжие, което ръждясва! От какво се плашим? Когато покажем, че сме силни, тогава и другите ще започнат да ни уважават! Ще ни изхвърлят от ЕС ли? Да-да, най-много да ни спрат парите, но с една твърда политика Русия никога няма да откаже да ни подаде ръка! Особено по въпроса с мангалите!
цитирай
28. анонимен - Капка няма да има. . . По-точно пр...
04.08.2010 16:13
Капка няма да има...По-точно преливане-потоци, не капки се стичат в тази бездънна чаша българска и тя все не прелива. Няма друг такъв наплашен, егоистичен и долен народ, като нашия.За съжаление!
цитирай
29. анонимен - нямам думи
04.08.2010 16:19
Безнаказността "развързва" НАСИЛИЕТО. Тези престъпници трябва публично да бъдат линчувани ! ! ! ! Такова поведение минава всякакви граници ! ! ! НЯМА МЯСТО ЗА ПО-ВЕЧЕ ТЪРПИМОСТ !!! Е, разбира се това е в резултат на липсата на реакция както от страна на властта така и от страна на общетсвото.

цитирай
30. анонимен - А, много-точно казано № 29-липсата ...
04.08.2010 16:37
А, много-точно казано № 29-липсата на реакция от страна на обществото! Само че, нали се сещаш-общество е нещо, което го има в Гърция или Сърбия, примерно, но за съжаление, тук, на тази територия, все още наречена България, има само стадо!!!
цитирай
31. анонимен - трябва да се спре
04.08.2010 16:50
Поздравления за темата!
Затворени сме като в черупки и не си показваме главите от бачкане за насъщния. В селото, в което живея се настаниха цигани през 2005 г - донесоха ги наводненията. И оттогава стана ад. Навсякъде са. Малки циганета влачат големи бири сутрин и се бутат с нас навсякъде. Аз лично искам за тия говеда да има гета. И никакво излизане от района. Освен това всяко гето да има лимит - както на населението, така и на социалните помощи. И никакви детски ако си на помощи, никакви детски градини. Ако искаш детето ти да става човек - отиваш на работа, ако оли не - раждаш вкъщи и право на личен лекар. Само така ще се оправим. Трябва ни един Хитлер! Това население на планетата не може да бъде интегрирано. А за умните Комисари, които пишат разни упътвания и оценки - първо да поживеят в съседство с братята роми - после да пишат!
цитирай
32. анонимен - Гневен
04.08.2010 16:51
анонимен написа:
Безнаказността "развързва" НАСИЛИЕТО. Тези престъпници трябва публично да бъдат линчувани ! ! ! ! Такова поведение минава всякакви граници ! ! ! НЯМА МЯСТО ЗА ПО-ВЕЧЕ ТЪРПИМОСТ !!! Е, разбира се това е в резултат на липсата на реакция както от страна на властта така и от страна на общетсвото.


...................................................................................................................
Обществото трябва да се организира на и да се учредят събрания и комитети , трябва да се получи единомислие за борбата с мангалите , тия които не са ходили в казарма полека лека да добият некаква грамотност по боравене с оръжие и да се научат на дисциплина.Ако искаш да заличиш/отстреляш/ няколко милиона мангала на цялата територия трябва всички Българи да сме като 1 срещу тях за да се получи нещо.Поеденично борбата е веднага обречена на неуспех.Необходимо е да се провеждат масово лекции , инструкции за боравене с огнестрелно оръжие , муниции , мини , почистване , поддръжка и т.н.Най-хубаво е тия лекции да се провеждат от вещи лица , бивши военни има предостатъчно за да може хората да бъдат подготвени за борбата.Ако оставим всичко така след няколко години черните просто ще ни вземат държавата като в юар и просто ще ни избият.Затова се замислете - или ние , или те.
цитирай
33. анонимен - Безумен пост!
04.08.2010 17:13
Безумен пост! Така извадено от контекста, много страшно звучи... Обаче защо не съпоставим броя престъпления, извършени от цигани, към тези, извършени от българи... Ще видите, че циганите далеч не са най-престъпното племе...
цитирай
34. анонимен - Към анонимника, за който поста е Безумен
04.08.2010 17:49
Извадено или не фактите са такива. Българина го е страх. А всички други в тази НАША държава са обзети от чувство за безнаказаност и се гаврят с държавата ни. Един ден ще се върна в България и ще изтрия завинаги това чувство за безнаказаност.
цитирай
35. therainss - Край на толерантността
04.08.2010 18:09
!Време е да пометем мръсните мангали!
цитирай
36. анонимен - Няма оправия. Рано или късно ще ни ...
04.08.2010 18:10
Няма оправия. Рано или късно ще ни прегазят. Или трябва ние да прегазим тях сега, докато все още сме повече.
Демокрация, права на човека, свобода - това не важи, не говорим за човешки същества, а за вредни животни.
Единствения добър циганин е мъртвия такъв.
цитирай
37. анонимен - glimmer
04.08.2010 18:16
Решението на проблема си има своето ноу-хау : конфликта през 90-те в бивша Югославия. Населението там (и сърби, и албанци, и хървати, и босненци) е с много добри познания по ликвидиране на гнусни, омразни, ненужни на света етноси. Особеното в нашия случай е, че "гнусният етнос" у нас не е териториално обособен, а е разпръснат из цялата страна - като рак с метастази. Обикновено, при опит да се лекува организъм от рак с метастази резултата е : неуспех. А въпроса, който се задава е: "Защо дойдохте толкова късно?"
В нашето общество няма достатъчна степен на етническа, расова, морална нетърпимост към некултивируемия цигански етнос (термин, заместващ популярното "мръсна мангалска пасмина). Точно обратното - има огромна търпимост. Може би причината е много дълбока: 500 години българи и цигани са били от една и съща страна на барикадата, деляща ги от турците (с общо презрително обръщение: рая). Тъй нареченият "български народ" е готов да понася всякякви несгоди и да търпи - само да няма конфликт (сравнете с реакциите на съседите!).
Като минете през парка и погледате малките дечица там, не забравяйте да си помислите, че като пораснат ще имат две възможности - или да отидат да живеят в чужбина или да останат като топящо се малцинство в страната България, която тогава вече ще бъде мощно доминирана от циганите ( в културно отношение те вече я доминират - чалгата, кича, езика в таблоидите и на улицата...). Циганизацията на населението тук е неизбежна: балканският бульон от гени ще помургавее и след 50-100 години под "българин" ще се разбира съвсем друга външност. С две думи: ще бъде население с цигански черти, наричащо се "българи".
цитирай
38. анонимен - За анонимния мангалозащитник:
04.08.2010 18:21
да ти еба майката без извинение! Циганите са мръсни паразити, а вредата от тях отдавна мина всякакви граници на поносимост. Единственото лечение е физическо унищожение, а за да не се тълкува това като криминално деяние, трябва да е гражданска война. В тая гражданска война, мизернико, ще загинат не само мангали – ще ги последват и онези, които ги защитават....
цитирай
39. анонимен - ОТЛИЧНО КАЗАНО №21....
04.08.2010 19:08
ТОЗИ ПРОБЛЕМ ,ИЗОБЩО НЕ Е ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ,ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ТАКЪВ!
МАЛЦИНСТВАТА В БЪЛГАРИЯ СА УТАЙКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО,СЪЗНАТЕЛНО ИЗПОЛЗВАНА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ТЕХНИТЕ ,ИЗБОРНИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!
ТАЗИ ПОЛУГРАМОТНА МАСА ОТ ХОРА,ИЗКУСТВЕНО СЕ СТИМУЛИРАТ И ПООЩРЯВАТ ЗА ПОГАЗВАНЕ НА ОСНОВНИТЕ ЗАКОНИ В СТРАНАТА И ИЗКУСТВЕНО НАСАЖДАНЕ НА НЕТЪРПИМОСТ И ОМРАЗА, КЪМ РЕДОВНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ,С ЦЕЛ:
-НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ В МЕСТНОТО И ОБРАЗОВАНО НАСЕЛЕНИЕ НА СТРАНАТА.
-ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА НОРМАЛНАТА ТРУДОВА ДЕЙНОСТ ПО МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА.
-ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ВЛИЗАНЕ В ДЕЙСТВИЕ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА СОБСТВЕННОСТТА И ПОЛЗВАНЕТО НА СЕЛСКОСОПАНСКИТЕ ЗЕМИ.
-СЪЗДАВАНЕ НА ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМ И ОТНОСИТЕЛНО ЛЕСЕН ЗА ПОДДЪРЖАНЕ, ИЗБОРЕН КОНТИНГЕНТ ЗА ЛЕВИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ.
-СЪЗДАВАНЕ НА АБСОЛЮТЕН РЕЗЕРВ,ЗА БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ--УТРЕШЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЛУМПЕН-ПРОГРАМИТЕ НА ПАРТИЯТА!

КАКЪВ Е ИЗХОДА?
ПО ЦЯЛ СВЯТ ---ТОЙ Е ЕДИН:
ВЪОРЪЖЕН ОТПОР НА БЕЗЗАКОНИЕТО И АБСОЛЮТНА ЗАЩИТА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ!
ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕННОСТТАНА ГРАЖДАНИТЕ ,КАТО СВЕЩЕННА И НЕПРИКОСНОВЕННА!
ВЪВЕЖДАНЕ ЗАКОН ПРОТИВ СКИТНИЧЕСТВОТО!
ВЪВЕЖДАНЕ ЗАКОН ЗА НЕИЗБЕЖНАТА ,САМООТБРАНА!
цитирай
40. 1001usmivki - Не от бой не се страхуват - само от ...
04.08.2010 22:41
Не, от бой не се страхуват - само от глад..
цитирай
41. анонимен - ПРАВ СИ 40....
04.08.2010 23:17
ТОВА Е "МЕКИЯ ВАРИАНТ"----ДА ИМ СЕ РЕЗНАТ ,ПОМОЩИТЕ НА ЦИГАНИТЕ!!!
цитирай
42. notabil - Повече Хуманизъм!!!
08.08.2010 18:40
Защо е това негативно отношение към нашите братя Ромите? Та те да не са по долу от кучетата? Затова предлагам ,хуманно отношение, да се приберат,Да се обезпаразитят и да се стерилизират,след което да се върнат на местата на обитаване.
цитирай
43. vampic - Да се пишем всички Цигани!
10.08.2010 14:29
Аз предлагам всички да станем братя роми!
Специална промоция до изчерпване на българското малцинство!
Помангасарчете се и получавате абсолютно безплатно право да безчинствате,ограбвате,убивате и изнасилвате наволя!
Само сега-не отлагайте за утре защото може някой брат ром да ви заколи и/или ограби и/или изнасили!
За първите 100 има специална томбола с награди-професионална екипировка за грабежи на банки!
Не сериозно, българската нация е станала толкова слаба от вътрешните борби за "на вуте да му е зле" че чак жалките мангали ви таковат отзад и отпред и въобще откадето си искат хахаххахахах
цитирай
44. анонимен - първо тези дето допуснаха
20.10.2010 00:29
за да могат да крадат управляващите се пропускат закони които дават права и на крадливите мангали. да не забравяме кой им е лидер и за къкво лежа.Първо трябва да се отрежат крадливи ръце в политиката а после естественно и мангалски. Иначе няма да стане.
цитирай
Търсене