Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2017 21:37 - Хирургът признава, че започва първите си изследвания върху черния дроб на пациентите по време на трансплантационната хирургия
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Хирургът признава, че започва първите си изследвания върху черния дроб на пациентите по време на трансплантационната хирургия

13 декември 2017 г. Карол Адл Новини , Великобритания 4

image

http://yournewswire.com/surgeon-admits-branding-his-initials-on-patients-livers-during-transplant-surgery/

Хирургът признава, че напада двама пациенти, като инициализира върху игличките си с лазерен лъч по време на операциите по трансплантация.

53-годишният Саймън Брамхал призна две нападения от нападение, като побеждава в Бирмингамския коронен съд, но признава, че не е виновен за алтернативни обвинения за нападение, причиняващи действителна телесна повреда.

Брамхал получи безусловна гаранция и ще бъде осъден на 12 януари.

Телеграфските доклади: Чернодробните хирурзи използват аргонов лъч, за да спрат кървенето на черен дроб, но също така могат да използват лъча за изгаряне на повърхността на черния дроб, за да очертаят мястото на операцията.

Обикновено това не е вредно и знаците обикновено изчезват.

Но черният дроб на пациента не се излекуваше нормално и инициалите бяха намерени в последваща операция, твърди се.

След като бяха внесени молбите на Брамхал, прокурорът Тони Баденох заяви, че короната е приела невинните молби на медицинския лекар в случай, който е "без правен прецедент в наказателното право".

Брамхал, който се появи в пристанището с розова риза и тъмен костюм, получи безусловна гаранция и ще бъде осъден на 12 януари.

Съдия Пол Фаррер позволи на Брамхал да застане пред пристанището, в кладенеца, тъй като хирургът се призна за виновен за нападение срещу пациент, чието име е защитен от съдебна заповед по време на операция през август 2013 г.

Той също така се е присъединил към виновно основание, свързано с операция, извършена на неизвестен пациент през февруари същата година.

След като се обърна към съда след мотивите, г-н Badenoch заяви: "Това е изключително необичаен и сложен случай, както в експертното медицинско показание, служено от двете страни, така и от закона.

"Факт е, доколкото сме успели да установим, без правен прецедент в наказателното право."

Barrister добавя, че Брамхал е работил като консултант хирург в Бирмингам по време на операциите по трансплантация и че и двамата пациенти са били под упойка.

"Приетите вече виновни дела представляват признание, че това, което той направи, не е само етично погрешно, но криминално погрешно", каза г-н Badenoch пред съда.

"Те отразяват факта, че парафирането на д-р Брамхал на черния дроб на пациента не е изолиран инцидент, а по-скоро повтарящо се действие в два случая, изискващо известно умение и концентрация. Това беше направено в присъствието на колеги. "

Брамхал е хирург на черния дроб, слезката и панкреаса, който работи в отделението на черния дроб в болницата на кралица Елизабет в Бирмингам, Уест Мидландс, в продължение на 12 години.

Също така е участвал в обучението и изучаването на студенти по медицина и в надзора на висши студенти в висши степени, управление и изследвания. 
Описвайки престъпленията като злоупотреба с длъжност, г-н Badenoch каза, че те са били извършени с незачитане на чувствата на пациентите в безсъзнание.

Прокурорът каза за нападенията: "Това е умишлено прилагане на незаконна сила към пациент, докато е анестезирано.

"Неговите действия в маркирането на черния дроб на тези пациенти са съзнателни и съзнателни действия. "Достатъчно е да кажа, че за настоящите цели тези правни основания отговарят на широкия обществен интерес.

"За другите ще решава дали и до каква степен неговата годност за практикуване е нарушена."

Нарушението на нападението от побой е било подадено срещу Брамхал, за да отрази акта за маркиране на черния дроб и няма никакво предположение, че той е отговорен за физически "побой" или пациент.

Прокурорът на прокуратурата на прокуратурата на Ерусалим Ейдабет Рийд заяви: "Саймън Брамал беше уважаван хирург, който нападна двама от пациентите си, докато са подложени на операция.

"Това е умишлено прилагане на незаконна сила на пациента, докато е анестезирано. Действията му в маркирането на черния дроб на тези пациенти, в напълно ненужен начин, са били съзнателни и съзнателни действия от негова страна.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750159
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031